sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Su 29.05 Pitkä kahdella varikkokäynnillä ja sippauksella

On ollut taas hieman taukoa päivityksestä, mutta sehän on merkki että ei ole tehty mitään. Pari-kolme salitreeniä ja työmatka pyöräilyä, siinä kaikki. Myös työkuviot on hieman haitannut ulkoiluja.
Aamulla ~9:30 satulaan ja suunta kohti vastatuulta eli etelää. Vastatuulata riittikin siten 60km Jämsään asti. Tuo vastatuuliosuun söi ehkä hieman liikaakin voimavaroja mutta kun ei osaa säännöllistellä ;) Jämsän sellillä kahvit pasteijalla ja suunta Jämsänkoskelle/Petäjävedelle. Reidet alkoi piiputtamaan jo ennen Jämsää ja tunne oli että pari buranaa olisi paikallaan. Onneksi kuitenkin tuuli tuli nyt hieman seläntakaa ja vauhti parani. Petäjävedellä mittarissa oli jo 105km ja oli "pakko" pitää taas tauko. Tällä välin alkoi pikkasen tihkuttamaan vettä ja vaihdoin varmuuden vuoksi kuoritakin alle kuivan pihkähihaisen. Se olikin ihan hyvä liike. Olin päättänyt etten enää tuijottele keskinopeutta vaan yritän sinnitellä kunnialla kotiin asti. Tauko kuitenkin palautti sen verran etä keskinopeus parani seuraavalla parillakympillä. Viimeinen kymppi olikin sitten melkoista tuskaa. Pääsin kuitenkin kotiin asti ja mittarissa oli 135km - tehollinen aika 4:43:42 => keskinopeus 28,6km/h. Kyllä ruoka maistui :)

4 kommenttia:

  1. Komppaan edellistä. Hyviä lenkkejä kyllä vetelet.

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä perunaa kuluu ja reidet paisuu.

    VastaaPoista
  3. Perunaa ja rasvaa kuluu hieman liikaakin ;)
    Nää on nyt vain tällaisia yksittäisiä hyviä treenejä. Pitäisi saada lisää säännöllisyyttä. Kokeillaan huomenna taas kevyttä työmatkahölkkää. Tänään vain palauttavaa työmatkapyöräilyä. Oli se eilen sen verran kuluttava treeni.

    VastaaPoista