lauantai 1. joulukuuta 2007

La 01.12 Hoitoa

Hieroin eillen jalkapohjaa pallolla ja käsin. Annoin kylmää, venyttelin ja yöksi laitoin mehiläismyrkkyvoivetta ja kahdet sukat. Aamulla teippasin jalan ja lähdin kokeilemaan kuinka lenkki onnistuu. Alkumatka ihan ok, mutta ensimmäisessä ylämäessä koipi alkoi jo oireilemaan. Kipu pysyi kuitenkin siedättävän rajamailla. Muutoin juoksu oli todella nihkeää! Lenkin pituudeksi tuli 13km. Ihan ok pituus yhden banaanin voimalla. Toivottavasti se oli myös palauttava.
Huominen pitkä lenkki onkin sitten taas harkinnassa. Kuulostellaan jalkaa. Se on vaan ikävää jos jalka pettää jossain takapajulassa. Sieltä on pitkä matka kävellä kotiin märissä vaatteissa ;( Toisaalta en pääse aamusta poikien kanssa yhteislenkille kun mamma on liesussa. Lenkki kokeilu menee iltapäivään. Hiihtohan olisi yksi vaihtoehto, mutta suosimani perinteinen ei tule kuuloonkaan. Siinä varvas joutuu taipumaan sen verran että luulen sen sattuvan enemmän kuin juoksu. Olishan sitten vaihtoehtona kokeilla luisteluhiihtoa. Voi olla että käyn kokeilemassa jos juoksu ei onnistu. Tänään pitäisi antaa sitä sähköä jalkaan. Hieman hirvittää jo ennakkoon. Jalkaterä on sellainen paikka että sähkö kouristaa varpaita aika ikävästi...kokeillaan.

5 kommenttia:

  1. Kokeile piikkiä jos koipi ei tule kuntoon viikon sisällä. Voiteet ei oikein mene luun sisälle.

    VastaaPoista
  2. No, tämä on ainoastaan kireä jänne/lihas juttu... Jos päästän sen pahaksi niin sitten se on piikin asia. Toisaalta onhan se jo aika paha... En uskaltanut vieläkään antaa sähköä...
    Huomenna pitäisi saada pitkä että pääsee tumpin kanssa tasoihin.. Kuin keppiä narussa ;)

    VastaaPoista
  3. Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

    VastaaPoista
  4. PRKL! Kyllähän mä tänne voin kirjottaa. Valikko onkin nykään päällekkäin ei rinnakkain...taitaa olla aika mennä vaihtoon

    VastaaPoista
  5. Laitoin vielä yhden viestin kun tää kerran toimii. Eiks oo hieno?


    ................... .. ... /´ /)
    .................... ..,../¯ ..//
    .................... ..../... ./ /
    .................... ..,/¯ ..//
    .................... ./... ./ /
    ............./´¯/' ...'/´¯`•¸
    ........../'/.../... ./... ..../¨¯\
    ........('(...´(... ....... ,~/'...')
    .........\.......... ..... ..\/..../
    ..........''...\.... ..... . _.•´
    ............\....... ..... ..(
    ..............\..... ....

    VastaaPoista