lauantai 22. joulukuuta 2007

La 22.12 15 "kiihtyvää"

Aamulla melko pirteänä ylös, Matsonille tekstari ja aamupala naamaan. Yllätys, yllätys kilsan jälkeen Matson jo hölkkäilikin vastaan. Itselläni ohjelmassa kasi ja Matsonilla hieman kiirus. Eihän siitä kuitenkaan kasi tullut vaan 11km. Noh, sinne päin ;) Kulku ihan kohtalaista, mitä nyt tuo toinen reisi taas jäpitti. Päivällä kolmen urheilulikkeen kierros, mutta käteen ei jäänyt mitään ihmeellistä vaikka rahaa paloikin. Lähinnä etsin hyvää juoksutakkia ja halpoja lenkkareita. Kumpaakaan ei löytynyt. Tytölle hattu ja itselle parit sormikkaat+ muuta pientä.
Päivällä kävin tyttöjen kanssa katselemassa ja merkaamassa kuusen valmiiksi. Ihan "luvalliselta" paikalta tietenkin. Linjan alta, mistä puut tullaan kuitenkin jossain vaiheessa kaatamaan.
Ilta(päivä)lenkille(Kiihdytys 15km) lähdin aika epävarmoin/haluttomin tuntein. Liian vähän kovempia treenejä kun ne alkaa jo hirvittämään. Täytyy vähän kouluttaa miestä! ;) Harjoitus meni oikeastaan hieman perseelleen. Alku oli liian lujaa, enkä pystynyt lopussa kiihdyttämään riittävästi. Ensimmäisen kympin keskisyke oli 158. Viikko sitten sama 158, mutta nyt vauhti miltei 1,5min kovempaa. Sehän tietenkin kostautui viimeisellä vitosella ks.169 kun se viikko sitten oli 174. Aikakin tippui 43s/5km. Eihän nyt mikään kesäkeli ollut, mutta kuitenkin.
Pienikin väsyminen kostautuu viimeisellä vitosella kun se on suurimmaksi osaksi ylämäkeä.
Huomisen jäkeen on ensimmäinen kahden kovan viikon jakso takana ja luvassa on kevyt viikko. Määrällisesti pikkasen rajoilla on menty, mutta taotaan silloin rauta on kuumaa. Olisihan sitä tietenkin voinut tehdä ohjelmllisen pitkän ajan suunnitelman, mutta minulla on viime aikoina niistä huonoja kokemuksia. Nyt mennään pelkästään tuntemuksien mukaan. Toivottavasti ne tänä talvena natsaa kohdalleen ja keväällä kulkee. Viime kesänä yhdessä vaiheessa olin mielestäni kohtalaisessa kunnossa, mutta kunto ja kisa/olosuhteet/järki ei kohdanneet ;)
Huomenna olisi ohjelmassa TV Kevyt ~27km. Klo 10 kotoa ja 10:30 Alballa. Saa nähdä onko porukka häipynyt jo Joulun viettoon. Ainakin Matsoni on lähdössä mukaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti