keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Ke 19.12 Junnausta

Niinsanottua peruspaskaa. Aamulla kutonen ks. 138. Aika jäykkää. Iltasella noukin Matsonin työpaikalta ja 21 ks. 141. Eilinen hallitreeni/hieronta painoi jonkin verran etureisissä. Iltalenkki oli jo lopussa sellaista ajantappoa tunteella loppuis jo ;) Huomenna ja ylihuomenna kilsat jääkin sitten hieman vähemmälle. Keskitytään lauantain treeniin ja palautukseen.
Tuntuu että aika ei riitä venyttelyyn. Tänäänkin lenkin jälkeen postin tarkastelu, suihku, syönti, joulujuhlat.... Sitten pitäisi päästä vielä aikaisin nukkumaankin(ja saada nukuttua). Eilinenkin nukkumaanmeno hieman viivästyi pikku korjaushommaa tehdessä. Kyllä sen sitten huomasi tänä aamuna.
Vuosi sitten lokakuussa tehty työmoka meni sitten "isolleen". Näyttäisi että saimme yhden firman korjaamaan sen pikahommana. Pikahomma vaan on sellainen että sitä varmaan tehdään joulunpyhien ylikin. Eikä maksa paljon. Jotenkin ei edes jaksa v****taa koko homma. Pääasia että homma hoidetaan ja siitä tulee hyvä. Lohduttaudun sillä että tämä oli ensimmäinen kunnon moka työhistoriani aikana. Toivottavasti viimeinen tässä mittakaavassa.
Nyt nukkumaan ja jos huomenaamuna väsyttää ankarasti otan vaan kellon pois soimasta ja yritän nukkua yhden ylimääräisen tunnin. Ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti