perjantai 28. joulukuuta 2007

Pe(kle) 28.12 Aamuhäröilyä

Katsoin kelloa noin 7:20 ja ajattelin jaksaa sittenkin lähteä Matsonin kanssa lenkille. Banaani naamaan ja mieto malto sekoitus päälle. 7:50 baanalle ja suunta kohti Kuokkalaa. Lihaksisto oli vieläkin aika jäykkä, mutta eilinen lilluminen teki palautumiselle ihan hyvää. Suussa hieman kissan jätöksen maku, kulku kuitenkin ihan ok. Lisää Jeesustelua aiheesta: "Jeesustelu". Tänään tilanne ei tosin ollut lähellekkään niin paha mitä noissa keskusteluissa eräillä on ollut.
Keli oli taas mikä oli. Alkumatkan satoi vettä ja tuuli. Loppu matkan tuuli ja satoi räntää ;) Kilsoja tuli kellosekoilun jälkeen laskemalla noin 19km. Ihan hyvä aamu lenkki. Tuohon kun tekisi vielä iltalenkin niin pääsisi Tumpin lukemiin ;) Antaa kuitenkin olla näin kevyellä viikolla....
Näyttäisi sille että taidan lähteä Uuden vuoden aattona hölkkäilemään Saarijärvelle. Tuohon kisaan ei ole mitään tulostavoitteita. Kisakunto on vielä kaukana. Kestävyys on ihan ok, mutta kovempivauhtinen juoksu on aika syvällä. Sitä pitää kaivella esiin tässä talven mittaan. 8km:n kisa on siihen tarkoitukseen ihan hyvä. Toivottavasti tämä "kesäkeli" jatkuu aattoon asti.

12 kommenttia:

  1. On näköjään käynyt jarille kuten säipälle, eli yksi päivä jäi elämättä! Su on normaali pitkä 10.30 jos ei muutoksia tule!?

    VastaaPoista
  2. PRKL! Oma moka aamulla kello soi tasan 7, mutta olo ei vielä ollut priima, joten tunti lisää unta ja aamulenkiks 2km!?!?! Illalla 6km kevyt + 13km reipas + 7km kevyt, joten tänään tuli persnettoa -2km. Kilsat on nyt ke 30, to 32 ja pe 28, joten enköhän ton 150 saa kasaan sunnuntaille. Huomenna, jos krapula armahtaa, vois kokeilla jotain erikoista - mut epäilen et aamulenkki menee lähelle puolta päivää ja se siitä. ps. Huomenna tasan klo 12 lähtee Kuokkalan liikekeskukselta lenkkeilijöitä. pps. Minä en ole siellä, joten kannattaa mennä!

    VastaaPoista
  3. Helvetti - en ees heti huomannu tuota Jarpan virhettä, johon riistetty raastaja viittas. Yritä ny Jarppa tsempata - juokse enemmän, raitis ilma saa aivot toimimaan ;)

    VastaaPoista
  4. on muuten jarppa paska tää sun chatti, meikä viestittelee ite itelleni. Vois toivoo hieman aktiivisuutta muiltakin. ps. Meidän koiralla on muuten enemmän kilsoja kahtena viime päivänä kuin sulla Jari eilen se veti 4+24 ja tänään 26 eli yhteensä 52 ja kun sen jakaa kahdella (kun sillä on neljä jalkaa) niin saadaan 26km mikä on 6km enemmän kuin sulla! ja Fiona aloitti kestävyysjuoksun vasta eilen

    VastaaPoista
  5. tärkeä ja hyödyllinen kaava 0,33*0,045/0,4 eli tuolla voi laskee paljon votkaa pitää juoda et se vastaa yhtä olut pulloa. Juu ei kestä kiittää ;)

    VastaaPoista
  6. meillä on muuten huomenna bileet: aamulla 10km kevyt + päivällä 2km verr. + 12km kiihtyvä + 2km verr. ja illalla 10km kevyt, jonka jälkeen sauna, viinaa ja carnevaaliin. Tervetuloa kaikki muustakin kuin juoksusta kiinnostuneet!

    VastaaPoista
  7. Lomailu on pahasta...menee päivätkin sekaisin. Joskus on tosin hävinnyt päiväkin...

    VastaaPoista
  8. Tumpilta tulee taas niin paljon paksua että ei jaksa kaikkiin tarttua. Jyskässä muuten nähtiin Neek.. eikun tummaihoinen...

    VastaaPoista
  9. "aamulenkiks 2km!?!?! Illalla 6km kevyt + 13km reipas + 7km kevyt"

    Haloo!!! Merkkasitko tuon 2km harkkapäiväkirjaan? ....ja oliko tuo 7:n loppuveryttely korvausta aamulenkin kilometreihin? Onko numerot sinullekkin tärkeitä???
    Älä ole Kimmo.

    VastaaPoista
  10. Käytin tunnin miettiessäni maraton kokemuksiani. Yritin julkaista ne raastoon...kaikki hävisi bitti-avaruuteen.... nyt loppu näppäily.

    VastaaPoista
  11. Ei toi loppuverkka ollu täysin kilsojen metästystä (no oli siinä mielessä et se 30km/päivä revitään tällä viikolla vaikka yöllä), Kimmo vaan sattu soittamaan kesken lenkin ja siinä jutellessa tuli kierrettyä hieman extraa

    VastaaPoista
  12. Laitetaan ny tänne toi päivän saldo eli ap: kevyt 12km ip: 2km verr. + 12km kiihtyvä 4.00 -> 3.20 + 2km Verr. i: 6km kevyt. Joten ny voi todeta et kyl mä huomenna sen verran linkutan et saadaan toi 150km/5pvä täyteen. Huomion arvoista on se et kiihtyvässö putos alushousut about 2 kertaa/km, päällyhousut repes ja hakaneule oli sormessa pystyssä. Niin ja mp3 soitin on jossain Suonenjoen kentän nurmialueella ;)

    VastaaPoista