maanantai 24. joulukuuta 2007

Ma 24.12 Jouluaatto-Lepo

Hermo piti ;) Iltapäivällä meinasin lähteä hissuttelemaan, mutta sain hillittyä. Viime viikko oli sen verran tiukka huonokuntoiselle miehelle että kone käy vissiin vieläkin kierroksilla. Huomenna tiedossa kyläilykierros joten lenkki pitäisi ajoittaa heti aamuun. Pakko ei ole lähteä huomennakaan, mutta katellaan...Toisaalta huomenna olisi teho päivä, mutta mennään kelien mukaan. Polvet ovat nimittäin olleet pari viikkoa ihmeellisen hyvässä kunnossa. Tiedän että "sopiva" rumba päällä pitää myös jalat juostavassa kunnossa. Lepäillessä olemassaolevat vaivat vaan pahenee/tulee esiin. Täytyy kuitenkin varoa noita huonoja kelejä. Määrää/tehoja täytyy alentaa jos tulee loskaa/liukasta. Johan tässä kärsittiin reilusti yli vuosi polvivaivoista. Söi hieman miestä kun joka ainoalla lenkillä sattui jompaan kumpaan jalkaan tai kumpaankin. On ihan ihnmeellistä harjoitella kun ei satu mihinkään. Onkohan tämä ihan normaalia ;)
Aamulla kävimme lasten kanssa hakemassa kuusen sähkölinjalta. Oli se onneksi ihan siisti vielä sisälläkin. Kinkku korkattiin ja joulupukkikin kävi. Saa nähdä kuinka tukkoon tänä Jouluna tulee itsensä tankattua. Joskus olen huomannut että hillitön kinkun syönti saa elimmiston aika tukkoiseen kuntoon, vai onko se se punaviini, onneksi tänä Jouluna sitä viiniä ei ole.

1 kommentti:

  1. ei 27. pvä vaan 26. Juhan kans oli puhetta juosta 30km, mut jos kulkee niin pidempikin kelpais. palataanpa aiheesta...

    VastaaPoista