tiistai 28. elokuuta 2018

Ti 28.08 Juoksua 5+2+2x3+2

Laitoin aamulla puhelimen herättämään, mutta nukahdin uudelleen. On taas tullut nukuttua aika heikosti ja pätkittäiseti.
Ennen aamuherättelyä 5km puoli kuppia kahvia ja suklaakeksi. Ei energian takia, vaan että elimistä hieman heräisi. Juoksu tuntui ihan kohtalaisen hyvälle eikä hengityskään pahasti ahdistanut.

Iltapäivä ja ilta olikin sitten täysi katastrofi.
Suunnitelma oli että pyärällä Alballe ja juoksu siellä ja takaisin. Simppeli homma. Kevensin avainnippua siten että siellä oli ainoastaan asunnon ja pyörän avain. Ensimmäisenä meinasi unohtua kypärä päästä. Onneksi havaitsin sen jo hississä. Sain cyklon varastosta ulos kun tajusin että on aika ikävä ajaa lenkkareilla lukkopolkimia. Vein syklon takaisin ja lähdin vaihtamaan avaimia maastopyörään. Pääsin hissillä takaisin alakertaan kun tajusin että minulla on kädessä kaksi pyörän avainta :( Menin naapuriin lainaamaan puhelinta. Yritin saada vanhinta tytärtä, jolla on yksi avain,  kiinni. En tietenkään muistanut hänen puhelinnumeroa, mutta pitkällisen yrittämisellä sain messagerin avulla kiinni. Eipä siitäkään ollut apua kun hän ei ollut Jyväskylässä. Ei auttanut muu kuin soittaa huoltoyhtiö avaamaan ovi. Sieltä tulikin vartiointipalvelu ja hintaa avaamiselle tuli 35€!
Tiesin etten ehdi tehdä treeniä ennen lenkkisaunaa. No, jonkinlaisen treenin jos olisi lähtenyt ovelta juoksemaan. Nyt sitten otin kaikki avaimet mukaan ja lähdin hakemaan maastopyörää varastosta. Ei totta: takakumi tyhjä. Hain pumpun ja koetin täyttää kumia, mutta huonolla tuloksella. Reiän täytyy olla iso. Ei auttanut muu kuin ottaa cyklo käyttöön. Taisi olla kierrokset päällä kun alkuverkka 2km oli minulle turhan reipasta. Ajatuksena oli juosta joko kasi tai kymppi hieman reippaamin, riippuen kuinka kulkee. Yritin lähteä hitaasti mutta alkuvauhti oli jo viime perjantain tonnien aloitusvauhtia. Kakkosen jälkeen päätin että vedän 2x3km kun tiesin etten pysty juoksemaan kasia sitä vauhtia. 3min palauksella toinen kolmonen, mutta sekin alkoi jo painaa. Ensimmäinen kolmonen 14:03 ja toinen 14:01. Raskasta! Loppuverkkana 2km ja pyörällä takaisin kotiin. En tosin muistanut käynnistää mittaria heti Albalta.
Kotona ajattelin heti ennen suihkua käväistä hakemassa kaupasta vähän evästä ja olutta. Pääsin jo miltein kassalle kun huomasin ettei ole lompakkoa mukana! Ei kun hakemaan.
Että sellainen syntymäpäivän päätös.3
Huomiselle on suunnitteilla pyörälenkki, saa nähdä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti