torstai 30. elokuuta 2018

Ke-To lenkit

Eilen oli aivan surkea kulku. Mikään tietty lihasryhmä ei ollut väsynyt vaan oli kokonaisväsymys. Saattoi olla verensokeritkin aika alhaalla kun olin syönyt vain aamupalan ennen iltapäivän lenkkiä. Tankki tuli sitten iltasella täytettyä kun olimme Jaakon, Miikan ja Tommin kanssa pizzeriassa. Lenkin loppupuolella kävelin suosiolla ylämäet. Taisi siinä tulla käveltyä tasaisellakin.
Tänään sitten oli ihan toisenlainen tuntuma. Aamulla kahvikupin voimalla lenkille kun ei oikein nukuttanut aamusta. Vaikka vauhti ei ollut kummoista, mutta se tuntuma. Lenkin aikana alkoi sattumaan tuttuun paikkaan polvilumpion yläpuolelle. Venyttelin pari kertaa etureisiä, mutta jouduin kävelemään viimeisen ylämäen kun jalka alkoi pettämään alta. Tää on se polvioperaation jälkeisen huuhtelureiän vamma. Eipä ole vaivannut pitkiin aikoihin.
Vähän pelotti että kuinka se tuntuu iltalenkillä. Kyllähän se tuntui menomatkan ylämäissä askeleen pettämisen muodossa. Eniten pelotti tuo viimeinen Köhniön mäki. Petti jalka pari kolme kertaa, mutta pääsin juosten ylös. Oikeastaan lenkki pitäisi merkitä 2x5km kun jäin kääntöpaikalla suustani kiinni pariksikymmeneksi minuutiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti