perjantai 24. elokuuta 2018

MTB 66km

Tuli jotakuinkin noudatettua suunniteltua reittiä. Palokassa meinasin missata risteyksen alamäessä. Mittari alkoi kuitenkin nopeasti herjaamaan että olet pois reitiltä. Samoin kävi lähellä nelostietä kun reitti menikin hiekkatietä oikaisten. Keuruuntiellä en uskonut heti mittaria kun kääntyvä tie oli pieni tie. Sattuvasti tien nimi oli Pikkutie :-) Lopussa tulin ohjeista poiketen polkua ohi Köhniöjärven. Alussa olisi tietenkin päässyt polkuja ja latupohjia pitkin ab. 6km, mutta oli kevyempää aloittaa asfalttia pitkin.
Hiekkapohjantie Palokassa oli ihan ajettavaa, mitä nyt välillä nimismiehen kiharaa. Nyrölään johtava tie oli täynnä kiharaa ja kuoppia. Jos olisi ajanut Kuikasta suoraan Vesankaan, niin olisi päässyt vähemmällä. Suunniteltu "ylimääräinen" lenkki oli kuintekin aika ikävää ajettavaa ja mäkistä. Keuruuntietä ei onneksi tarvinnut ajaa pitkälti. Sivussa meni ihan kivaa pikkutietä.
Laitoin garminin ohjelmaan haun jossa laitoin lenkin pituudeksi 60-70km ja paras noususumma jäi 100m tämänpäiväisestä lenkistä, joten mäkeä riitti. Saipahan käyttää kaikkia kolmea eturatasta :-)
Mukana kaksi juomapulloa eli ihan sopivasti. Jouduin ottamaan hiihdossa käyttämäni juomavyön, kun runkoon ei saanut kahta pulloa. Paikka olisi mutta lukonpideke täyttää toisen pullotelineen paikan.
Hyvä lenkki, ei sipannut eikä eilinen juoksukaan pahemmin painanut jaloissa. Onhan kyseessä ihan eri laji.
Huomenna ehkä kevyt lyhyt juoksulenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti