torstai 12. elokuuta 2010

To 12.08 Ei se aina mene niinkuin elokuvissa

Aamulla 9,8km sisältäen lenkin lopussa venyttelyn ja 4x150m rennon kovaa. Menihän se. Ei raskasta, mutta ei kevyttäkään. Viiden minuutin vauhtia taas mentiin.

Iltalenkinä piti olla Jyväsjärvi kiertäen joko TV20 tai kiihtyvä 20. Alkulenkki sellaista 4:40 vauhtia rennon letkeesti. Vauhti kiihtyi pikkuhiljaa ja suurin osa lenkistä oli varmaankin 4:20/km vauhtia. Kaupunkia päin juostessa moottoritien varressa alkoi jo tuntumaan reisissä. Tiesin etten pysty vetämään samaa vauhtia kotia asti. Varsinkin kun loppumatka on ylämäkeä. Otin tavoitteeksi vetää 15km:iin asti vähintään samaa vauhtia. Chauchesku beach:in kohdalla sitten täyttyi se 15km. Keskivauhti 4:17/km ja olo aika sippi. Huilailin muutaman minuutin ja juttelin siinä yhden ulkomaan elävän kanssa, sen minkä osasin. Oli ihan näpsäkkä tyttteli ;) Loppulenkki 3,3km kevyttä hölkkää ja pari isompaa mäkeä suosiolla kävellen. Loppulenkistä oli sitten energiat ja nesteet ihan kaput. Hyvä että pyörätie riitti. Kokonaiskilsat 18,3km. Kotona oli pakko tehdä jäykkä malto-mehu drinkki. Suunnistuskisoja katsoessa meinasi alkaa pilkkimään. Jos kello olisi ollut vähän enemmän, niin olisin mennyt suoraan nukkumaan. Huomenna on pakko pitää erittäin kevyt päivä.

2 kommenttia:

  1. Hyvää reeniä alkaa olemaan vaikkei menekkään kuin elokuvissa.

    VastaaPoista
  2. Joo, pienellä riskillä tässä mennään ja paikat vinkuu. Toivottavasti pysyy hallinnassa aktiivisella hoidolla. Vanhuus ei tule yksin ;) Nyt on seisemään päivään 150 kasassa. Katsotaan mitä tulee kalenteriviikkoon. Ei ainakaan niin paljon.

    VastaaPoista