tiistai 3. elokuuta 2010

Ti 03.08 Mikä ihmeen palautava

Aamulla pääsin peräti jo 7:50 lenkille ;) Tällä kertaa en viitsinyt lähteä alas täältä vuorelta, vaan hipsin tuossa Kotalammen purulla. Pikkasenhan se on tylsää vetää hidasvauhtista reilun kilsan lenkkiä. Juoksu oli erittäin nihkeää. Eilinen sippauslenkki painoi jaloissa. Joskus tuolla tuntumalla on menty 4:20/km, mutta nyt mentiin 5:05:/km. Loppumatkasta pysäyhdyin noin 10min:ksi venyttelemään kuntotelineille. Juoksua 6,2km.

Päivän puuhana pesin olohuoneen isot ikkunat + Parvekkeen lasit + isoimpana hommana parvekkeen lasitus ruudut. Vatut on vieläkin perkaamatta. Toivottavasti eivät homehdu jääkaappiin ;)

Iltalenkin teinkin jo neljän maissa kun kutsu kävi. Juostiin Jaakko K:n kanssa Laajavuoren maastoissa 12km. Mainittakoon että Jaakko juoksi vaan 10km, eli minä olen varmaankin kovakuntoisempi ;)) Ei tuo juoksu nyt mitään herkkua ollut. Väsyneen miehen jolkuttelua vauhdilla 4:46/km. Viimeinen mäki otti taas tiukoille. Lenkin puolessavälissä alkoi pohkeeseen sattumaan. Noin 10cm akillesjänteestä ylöspäin pakottava kipu. Suihkun jälkeen piti jo linkata. Laitoin siihen mehiläismyrkkyvoidetta. Pitää toistaa toimeenpide ennen nukkumaanmenoa ja kuulostella miltä se tuntuu ennen huomista aamulenkkiä.

Eilinen minulle tiukka lenkki, joka meni hieman liian myöhäiseksi, vaikuttikin sitten yöuniin. Ei vaan tullut uni silmään ja loppuyökin oli sellaista koiran-unta. Jospa se sitten ensiyönä nukutasi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti