maanantai 23. elokuuta 2010

Ma 23.08 Kolmas harjoitteluviikko pulkassa

Pejantaina kevyt 9,8km. Pientä väsymystä vielä jaloissa.
 
Lauantaina aamusta kevyt 15,6km. Reittinä pääasiassa latupohjia ja metsäautoteitä vaihtelevassa maastossa.
Pääsee taas pitkästä aikaa vanhoille hyville baanoille kun jaksaa taas juosta :)
Iltalenkki oli optiona mutta jätin sen suosiolla käyttämättä koska ei se aamujuoksu niin tuoretta ollut.
 
Sunnuntaina aamusta kevyt 31,7km-4:48/km. Reitti: Ristonmaa-Sippulanniemi-Salmiranta-Samulinniemi-Seppälä-Palokkajärven ranta-Köhniö, eli viiden järven rantoja tuli hölköteltyä.
Jalat edelleen väsyneet. Onneksi oli juomavyö mukana. Mehua hieman maltolla terästettynä. Eli en hakenut mitään rasvanpolttolenkkiä, vaan lihaksistolle kuormituksen kestoa. Ensiviikolle pitää pudottaa kilsoja, mutta pari kehittävää harjoitusta aion kuitenkin pitää mukana.
 
Tänä aamuna ainoastaa kevyt palauttava 5,2km. Laitoin Garminin näyttämään vain kellon aikaa, kuten eilenkin, ettei mittarin näyttämä häiritse juoksuvauhtia. Aamulenkin vauhti olikin 5:10/km, joten tultiin erittäin rauhallista vauhtia.
 
Lopetin tulehduskipulääke kuurin perjantaina. Kehräsluun alapuolen kivut palasivat taas voimakkaampina. Turvotus ei ole vähentynyt yhtään. Tosin hieman laiskasti on tullut annettua sille kylmää. Felden-geeliä olen kuitenkin sivellyt säännöllisesti, mutta eipä siitä ole ollut mainittavaa apua. Patelläjänne oireilee edelleen, mutta on pysynyt hallinnassa.
 
Olen alkanut empimään tuota Jousenon maratonia. Vaikka pääsisin Finlandian puolikkaalla asettamaani tavoitteeseen, niin Joutseno tulee kuitenkin liian aikasiin. Jos aikoisi juosta sekä Jousenon SM:n että Franken, niin palautumiseen sekä valmistautumiseen menee melkoisesti aikaa. Se on kaiki pois harjoittelusta. Frankeen ehtisi harjoitella kuitenkin vielä 8-9 vko:a, jos jättää SM:n väliin. Täytyy tehdä päätös vasta puolikkaan jälkeen ja katsoa saako vielä järkeviä lentoja Saksan maalle...
 
 
Viikon 33 treenit:
 
Ma a. TV Kevyt 5,4km
Ma i. TV Kevyt 6,4km
 
Ti a. TV Kevyt 7,9km
Ti i. 15km: 5km + 5x1127m/2min - k.a. 4.09,2/krs + 4,4km
 
Ke a. TV Kevyt 6,2km
Ke i. TV Kevyt ~10km
 
To a. TV Kevyt 10,2km
To i. 20,4km: 20km-4,07/km + 0,4km
 
Pe a. TV Kevyt 5,9km
Pe i. TV Kevyt 9,8km
 
La a. TV Kevyt 15,6km
 
Su ap. TV Kevyt 31,7km - 4:48/km
 
==============================
= 144,5km
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti