keskiviikko 4. elokuuta 2010

Ke 04.08 Lepo ja pisin lenkki 6vko:oon

Aamulla laitoin liimasiteen alapohkeen ympärille vaikkei se ollutkaan niin kipeä kuin edellisenä iltana. Tempaisin lasillisen lakkasoppaa naamaan ja lenkkivaatteet päälle. Garminia laittaessa käteen näin ikkunasta että taivas repes. Ajattelin että odotellaan ja tein tukevan aamupalan. Aamupalan jälkeen näytti että nyt pääsee. Paskat taas sama juttu. Siinä vaiheessa ajatelin että antaa olla. Saapahan pohjekkin hieman lepoa.
Päiväntyösaldona oli että sain loputkin ikkunat pestyä ja käytyä ruokakaupassa + muuta pikkuhommaa. Loppuaika meni dekkaria lukiessa ja netissä roikkuen ;)
Iltalenkin sovimme Jaskan kanssa kahdeksaksi. Lähdin pikkasen aikasemmin vastaan ja tulihan se Mattikin sitten mukaan. Keli oli ihan kohtuullinen. Sateen jälkeen ei ollut ihan niin kuumakaan ja tuuli vilvoitti ihan mukavasti. Paitsi metsään se ei sopinut. Reitti oli vaihteleva, asfalttia, latupohjia, hiekkatietä. Samaten tuntuma oli vaihteleva. Alussa tuntui kulkevan kohtalaisesti, puolessavälissä nihkeästi ja lopussa taas ihan ok. Reidethän(sekä taka- että etu-) minulla on ollut kipeät koko viikon johtuen pitkästä juoksutauosta, mutta pohje oli melko ok. Alkumatkasta se hieman tuntui, mutta turtui loppulenkkiä kohti. Kilsoja 14,4 keskivauhdilla 4:52, mikä on ihan ok, koska metsäosuuksilla vauhti aina tippuu.
Tässä alkaa pikkuhiljaa usko/toivo palaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti