keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ke 14.11 Sali ja pyöritystä

Kävin päivällä Monnarilla vetämässä kuntopiirin. Tuli ehkä tehtyä hieman liiankin tehokkaasti kun on kuitenkin ollut taas monen viikon tauko salitreeneistä. Nyt on sitten käytetty ensimmäinen 20:n kerran sarjalipusta :) Pari positiivista asiaa: Linkkasin hippoksen mailin koko matkan "juosten". Aikaa meni 8:51 eli ~5:30 vauhdilla. Teki kyllä mieli kävellä välillä, mutta menin sisulla. Kokeillaan nyt tällaisia pikku "juoksupätkiä", vaikka sattuukin. Katsotaan kuinka äijän käy. Ei tässä ole paljoa hävittävää, koska se kipu ei ole nivelessä. Toinen oli se että kuntopiirin jälkeen kävin piruuksilani kokeilemassa penkillenousua. En tajunnut edes varoa vaan menin vanhaan malliin ja yllätys yllätys ei sattunut yhtään. Tästä voisi tehdä sen johtopäätöksen että voisi palata taas vanhaan juoksijan kuntopiiriin eli lisää pieniä hyppelyjä ja kimmosuusharjotteita. Paluumatkalla alkoi jo sen veran hiukomaan että piti käydä vetäsemässä lounas ja pari kokista....
Illansuussa pyörittelin vielä puoli tuntia. Vaikka pyörä on 1,5m parvekkeen ovesta ja ovi täysin auki, niin taas hiki valui aivan valtoimenaan. Keskipyöritysnopeus 92. Wateista en viitsi edes puhua koska ne on niin laitekohtaisia, mutta välissä pyöritin aika raskaalla kuormituksella kandenssin ollessa päälle 95.
Korjailin myös vaellussauvat pielavetisesti. Huomennahan sen näkee toimiiko klemmarikorjaus.

4 kommenttia:

  1. Hyvä Jari, reeninpuitteet alkaa olla kunnossa. Ei muuta kuin nahka kireälle eli reenaamaan!

    VastaaPoista
  2. Keskivartalo ja ojentajat pitää saada taas kuntoon hiihtokautta ajatellen. Tulisi sitä lunta vaan nyt. Tulisi samalla hieman valoisampaa. Eilenkin 5:15 oli ulkona miltei pimeää!

    VastaaPoista
  3. No niin ja juoksukin alkaa pikkuhiljaa. Hyvä !

    VastaaPoista
  4. No ei tässä juoksusta voi puhua. Kysy vaikka Miikalta kun se näki minun juoksuyrityksen hallissa ;)

    VastaaPoista