perjantai 15. lokakuuta 2010

Pe 15.10 Hallitreenikauden avaus

Aamulla nollakelissä kevyt 4,8km. Yöllä oli pudottanut vähän lunta, mutta ainoastaan likempenä keskustaa oli hieman liukasta. Ihan ok keli kuitenkin.
 
Ruokatunnilla hallissa: 12km: 3km + 7km + 4x100m + 2km. Lähdin neljän minuutin vauhtia tarkoituksena kiihdyttää hieman loppua kohden. Kaarteet oli alhaalla mutta ei se noissa vauhdeissa paljoa haitannut. Ensimmäinen tonni meni tasan 4min/km ja jostain syystä otti hengityksen päälle yllättävän paljon. Päätin että vedän tänään ainoastaan kasin. Seuraavat tonnit 3,56/…58/…59/…59/…59/…59. Tuosta kun tarkkaa laskee niin pääsee 7km:iin. Nyt kävi niin että joutui seiskan kohdilta kurvaamaan suoraan vessan puolelle ;) Treenin keskivaudiksi tuli 3,58/km. Päälle 4x100m rennon kovaa +2km:n veryttely.
 
Iltalenkkinä juoksen vain kotiin 4,8km. Sitten suihkuun-ruokaa naamaan ja junalla kohti etelä-suomen ihmeitä. Seuraava treeni onkin sitten vasta maanantai aamuna…toivottavasti ;=)
 

9 kommenttia:

  1. No niin, heti heräsi kiinnostus notta mitäs siellä Etelä-Suomessa on?

    VastaaPoista
  2. On tainnu mies eksyä etelään kun ei kuulu mitään.

    VastaaPoista
  3. :)Sunnuntai? onneksi on kuitenkin lippu takaisin :)

    VastaaPoista
  4. Nyt on sitten ylimenokausi vietetty ja olo on äärimmäisen kevyt aloittaa uusi kausi;)

    VastaaPoista
  5. Ei vieläkään kuulu mitään...?

    Näin viime sunnuntaina Istanbulin maratonilla aivan samannäköisen miehen Suomi-paidassa, juoksi edelläni, yritin ottaa kiinni mutta en onnistunut. Mulla ei aukea kaikki Istanbulin tulossivut joten ei pääse tarkistamaan. Kyseinen kaveri oli 20 insinöörin ryhmästä ja jäivät kaupunkiin täksi viikoksi. Voisiko olla siellä?

    Tämähän menee mielenkiintoiseksi ;-)

    A

    VastaaPoista
  6. Eli mies ON eksynyt etelään...

    VastaaPoista
  7. Istanbul olisi hieno paikka. Sinne vaan saattaa eksyä. Varsinkin siihen tummaan yöhön ;) Nytten on taas juoksutaukoa. Kehuskelin turhaan että saan pidettyä akillekset hallinnassa.

    VastaaPoista
  8. No hyvä että kaikki on nyt kotona ;-)

    A

    VastaaPoista
  9. Harmi homma tuo akilles..koitahan saaha kuntoon.

    VastaaPoista