perjantai 29. tammikuuta 2010

Pe 29.01 Eka kerran kahteen vuoteen hallissa

Eilen oli taas peruslenkki kevyt 12km. Lähtiessä pientä laiskuutta ja haluttomuutta, mutta kyllä se siitä kun pääsi baanalle ;) Iltasella sain viimeiset listat ensimmäiseen makkariin eli käytännössä vain neljä listaa.
Aamulla ei ollut ihan niin kylmä(-20?) kuin muina aamuina. Juoksua kevyt 6km. Meinasin juosta pidempään mutta onneksi muistin että minulla on palaveri heti aamusta. Leirillä toivoin ettei hidas vauhti jäisi päälle mutta niin on tainnut käydä. Kaikki kevyet lenkit tällä viikolla haarukkaan 4,50…4,57/km. Saattaahan pakkasella olla pieni vaikutus asiaan ;)
Ruokiksella hallissa 13km: 3 + (kiihtyvä 8,2km) + 2km. Juoksu rentoa ja pysyi hyvin kasassa. Joutuihan sitä taas huohottomaan mutta ihan ok harjoitus. Päällä 4x100m. Sain viimeinkin luovutettua Jyrkille tallikamppeet. Nyt on itse tullut testattua tallivaatteita sekä kesä ja talvioloissa. Täytyy myöntää että on ihan laadukkaat vermeet.
Iltasella juoksu juoksua ainoastaan 6km. Eli verytellen kotiin… Iltasella olisi mollut mielenkiintoinen kolmonen hipposhallissa. En vaan valitettavasti pääse katsomaan. Tsemppiä kuitenkin Miikalle ja Henkalle!
 
 

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköisesti vedit. Veikkaan, että itsellä oli vähän jäykemmän näköistä. Ehkä ensi kerralla saadaan jo koordinoitua treenit vähemmän porrastetuiksi ;-)

    VastaaPoista
  2. Näyttä hyvältä mutta tuntuu pahalta ;)

    Katsellaan jos ensiviikolla saataisiin aikataulut natsaamaan. Laitoin jo sähköpostiakin mahdollisista treeniajoista.

    VastaaPoista