perjantai 1. tammikuuta 2010

Eilen illalla tässä lähistöllä 7km ja pari kolme terävää vetoa. Menimme paikallisilla pikkubusseilla/takseilla parin kolmen kilsan päähän tarkoituksena mennä toisella bussilla läheiseen metsikköön juoksemaan. Bussia ei kuitenkaan kuulunut niin menimme kiertämään läheisestä jalkapalllokenttää. Heikompihermoisella menisisi pupu pöksyyn. Sen verran kovaa seuraa on ollu ja on meidän treeneissä ;) Takaisin tulimme hölkkä-kävelyä. Aina kun ruuhka hellitti otimme juoksuaskeleita. Pimeä toi oman vivahteensa juoksuun. Jos katuvaloja sattui olemaan niin ei ne kuitenkaan riittäneet valaisemaan jalkakäytävää jos sellainen sattui olemaan ;) Ennen treeniä väsytti mutta ruokailun jälkeen kun pääsi nukkumaan ei sitten uni tullut silmään. Olipa hieman erinlainen uudenvuoden aatto muslimihotellissa jossa ei alkoholia tarjoilla.

Tänä aamuna varrrtia vaille seitsemän ylös-aamupalalle ja taksilla treenaamaan miltei 3000m:n korkeuteen. Ihmeen hyvin sykkeet pysyi hallinnassa! Onneksi vauhti oli hyvin maltillista. Noin hitaasti ei pystyisi suomessa juoksemaan. Kilsoja ei tullut kuin noin 9km mutta se riitti tuossa korkeudessa. Treenin päälle taas pari tiukkaa vetoa loivaan ylämäkeen.
Viikonloppuna voisi yrittää jo hieman pidempää kun vaan löytyisi sopivan tasainen ja selkeä paikka missä juosta. Toivottavasti sellainen paikka löytyy 2400-2450m:n korkeudesta.

Tääällä on muuten aivan  loistavia metsiköitä jossa juosta. Valitettavasti ne vaan on aina taksimatkan päässä. Tämänaamuiseenkin reissuun meni 200 birriä ja jos lähtee taksilla kaksi kertaa päivässä, se tulee neljässä viikossa  aika kalliiksi. Tässä kaupungissa ei viitsisi paljoa juoksennella suurimpien teiden varsilla koska paikalliset autot savuttaa niin rajusti että ilmassa on aikamoinen saaste. Taksikyydissäkin joutuu hengittämään ulkoa tulevia pakokaasuja.

Valitettavasti en pysty lataamaan kuvia koska nettiyhteydet on niin heikkoja...jos niitä on.


Uudessa IE8 selaimessa on uudet pikatoiminnot. Lataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti