perjantai 6. marraskuuta 2009

Pe 06.11

Eilen pienellä kiireellä ja hosumisella kotia kohti. Lekkikalu, kun pistin virrat päälle, alkoi kyselemään pukuhuoneessa että oletko sisätiloissa. Minähän tietenkin vastasin että kyllä. Juoksemaan lähtiessä nappasin ajanoton päälle ja aloin jonkin ajan päästä ihmettelemään miksei näytössä näy keskinopeutta. No sehän oli siellä pukuhuoneessa napannut gps:n pois päällä. Yritin siinä ylämäessä räpeltää sitä päälle ja onnistuenkin. Vauhti sellaista pikkasen päälle 4/km, mutta hyytyihän se sitten viimeisiin ylämäkiin…Juoksua kutosen verran. Sain penskat haettua minkä mistäkin ja tehtyä niille jopa ruokaakin, vaikka ei ole keittiötäkään ;) Noh, uuni kumminkin on.
Siinä sitten vielä illan ratoksi piti maalata keittiön katto ennen yläsokkelien tuloa. Sekös teki teki jumittuneelle selälle poikaa.
Tänä aamuna sitten kun saanut jälkikasvun vietyä minkä minnekkin oli kello jo aika paljon. Olisin voinut lähteä pyörällä töihin, mutta huomasin että joku oli tyhjentänyt tai sitten se tyhjennyt tai rikki. Eihän siinä muuta kuin lenkkarit kohti työpaikkaa. Juoksu oli melkoisen nihkeää ja selkäkin jumitti. Tyydyin pelkkään vitoseen.
…ja iltasella osaaston omakustanne pikkujoulut ;)
 
Kohta Tumppi valittaa ettei näin pitkiä ;)
 

1 kommentti:

  1. PRKL - mä oon joutunu lopultakin töihin... mut oon tainnu juosta enemmän kuin kimmo, timo ja sinä yhteensä ;) tosin se ei näy tuloksissa... mutta siihen on tullu totuttua. ps. valmis ruuat on jees!

    VastaaPoista