perjantai 5. kesäkuuta 2009

Pe 05.06 Onpa kesä. +4 astetta

Eilen Jyväsjärven kierto. Jos tulevalla maratonreitillä olevat kilsamerkinnät pitää paikkaansa lenkkivauhti 4.19…4.22/km. Saattoi siellä olla hitaampia ja nopeampiakin kilsoja, mutta jos laskee 4.23/km matkaksi tulee se 21km. Lonkka kulki mukana pienen kivun kanssa. Ei paha. Pohkeet on jostain syystä hieman jumittuneet ja se heijastuu noihin kroonisesti tulehtuneisiin akillesjänteisiin. Samalla kun vetelee Feldeniä lonkaan tulee laitettua sitä myös akilleksiin (ja patellajänteeseen). Sen kovempia konsteja ei ole vielä tarvinnut ;)
Aamulla joutui jo laittamaan vaatetta päälle! Viime sunnuntaina meinasi läkähtyä helteeseen ja nyt saa palella kylmässä. On tämä kesää. Elimmistön rasittuneisuuden näkee taas heti aamulenkkivauhdeissa, kun vetää samalla tuntumalla. Nyt meni seiskalla reilu minuutti hitaammin kuin normaalisti. Hyvä näin.
 
Olen parilla lenkillä miettinyt osallistumista Kolin Vaarojen maratonille. Olisihan kokemus. Reittiennätys lienee jotain 4.06, joka kuvaa hieman reitin vaativuudesta ;). Voisi vaikka osallistua jos tulee kuiva syksy ;)
 

4 kommenttia:

  1. Eikös Anagrammin kisaan pitäis osallistua viikkoa ennen... tai jos Kolille asti jaksaa raahautua niin sitten ehdottomasti 84km!

    Jos saan treeniä edes hieman alle (hieman valoa näkyvissä jo) niin maastoultra, Koli 42/84km ja mammuttimarssi kiinnostaa! Etenkin jos SM-mara jää väliin niin sitten vois yrittää juosta parikin noita maastokisoja. Miksei vaikka kaikissa kolmessa jos Vkoskella vetäis 2-3 hengen joukkueessa.

    VastaaPoista
  2. 84km tuossa maastossa juosten kuulostaa aika vaativalle. Retkeilyt on sitten erikseen ;)
    Majoitushinnat Kolin ympäristössä tuohon aikaan vuodesta on aika kohtuullisia. Järjestäjien sivuilla ei ollut mitään mainintaa paikanpäällä ilmottautumisesta. Ei viitsisi ilmottautua ennakkoon jos kelit "pettää".

    VastaaPoista
  3. jooo. hyvä jarppanen päätä ensin vauhti takapuolituntumalta ja laske sen perusteella lenkin pituus!
    way to go!
    lisää tällaista huumoria...

    VastaaPoista
  4. Pitäähän se lenkin pituus jotenkin määrittää!!! Veikkaan että tuolla tavalla määritettynä tarkkuus on +/- 200m. Vähintään.

    VastaaPoista