torstai 4. lokakuuta 2018

Juoksua a.6,4km i.TV10km

a. -2,4°C
Aamulenkki oli jäykkää ja hieman kivuliastakin polven osalta. Nyt oli oikeastaan ensimmäinen varsinainen pakkasaamu. Nyt en juossut Kotalampea ympäri vaan tein killerin lenkin. Vaikka Kotalammen kuntorata onkin yli kilsan, niin ei siinä ole oikein mielekästä juosta, vaikka säästyykin noilta Köhniön mäiltä.

i. +3,6°C
Samoilla varusteilla kuin aamulla. Ei ollut yhtään liikaa päällä. Hieman kun veti kuoritakin vetoketjua auki niin se viilensi ihan sopivasti.
Oikeastaan piti vetää ihan peruslenkki, mutta kulku kun oli huomattavasti parempaa kuin aamulla, niin annoin mennä normilenkkiä nopeampaa. Odotin kyllä että Laajavuoresta kotiin vauhti tippuu huomattavasti. Yllättävän hyvin jaksoi juosta nuo ylämäetkin. Keuhkothan oli ihmeissään, mutta hapenpuute ei siirtynyt jalkoihin.
Keskivauhti oli miltei samaa kuin viime lauantain(11km) asfalttilenkillä. Nyt oli kuitenkin ~4km hiekka-/maapohjaista alustaa. Lauantaina oli noususumma 66m ja tänään 124m.

Aamulla tosiaan vaivasi polvinivel ja iltalenkillä ensimmäisessä alamäessä saman polven sisäsyrjässä viiltävä kipu. Se kuitenkin meni melko nopeasti ohi niinkuin oletinkin.
Aloitin tänään tulehduskipulääkekuurin(meloxicam). Vedän varmaankin viikon kuurin. Lääkkeissä on pareastaennen päiväys 06/16, mutta ei kai niisä muuta tapahdu kuin että teho saattaa aleta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti