tiistai 16. lokakuuta 2018

Juoksua a. 6,4km / i. 13,4km: 1,7+TV Reipas 10km+1,7

a. +9°C
Aamulenkki ihan ok, mitä nyt ylämäet hieman nihkeitä. Alamäet pystyi rullaamaan suht rennosti. Kun aamuyöstä pyöri sängyssä, niin ei jaksanut nousta heti herätyksestä ylös. Puuron jälkeen kuitenkin lenkille.

i. +8,5°C tyyni
Täytyy käydä muuttamassa garminin sivuille TV lenkki TV reippaksi. Ei tuo kyllä mene tämänhetkisellä kunnolla TV lenkkinä. Ehkä jotain 5...5:10/km vauhtista sellaiseksi voisi nimittää.
Kun nyt pääse läppärille, niin ei jaksa hirveästi vertailla viimeviikoiseen lenkkiin. 4-5km:n ylämäkitonni taisi mennä ab 10s kovempaa ja keskivauhtikin taisi parantua 7s. Tuntuma on että aloitusvauhti oli tänään kovempi. Onneksi tiet oli jo hieman kuivuneet. Olihan tien reuna kostea, muttei märkä. Tuulikin ehti sopivasti tyyntyä, muutoin olisi ollut menomatkalla vastaista.

Iltapäivällä läppärin laturi sanoi itsensä irti lopullisesti. Normaalisti nettikaupoista tilatessa tulee ilmoitus koska tavara lähtee asiakkaalle. Nyt kun ei kuulunut mitään, niin sain sensenverran tiedusteltua että se olisi lähtenyt aamuyöstä ja todennäköisesti kiinasta! Saa nähdä koska ehtii perille. Pitääkö vielä kaivaa garminin 310 naftaliinista ja käyttää sitä kun nykyistä ei voi ladata kuin usb kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti