tiistai 9. lokakuuta 2018

Juoksua a. 6,4km / i. TV10km

Aamu +8°C
Tuli taas valvottua aamuyöstä ja aamusta sitten sain hieman unta. Otin neljä palaa suklaata ja kofeiinitabletin ja lenkille. Aamupuuron söin vasta myöhemmin. Lenkki tuntui paremmalle kuin kello kertoo. Testasin uuta Lidl:in softshell takkia minkä ostin eilen. Oli hieman lämmin tälle kelille. Eilen laitoin sen päälle jo seppälän Lidlin pihassa. Oli se paluumatkallekkin hieman lämmin kun oli pitkähihainen alla. Ostin tuon neonkeltaisen takin ihan syksyn pyöräilyjä ja näkyvyyttä ajatellen. Tuo huppu vaan on hieman turha.
Päätin että tuo asiointipyöräily sai riittää päivän lenkiksi. Oli kuitenkin senverran rasitusta alla.

Ilta +10°C Tihkusade
Pitihän sitä lähteä tihkusateeseen kun oli lenkkisauna päivä ja suunnitelmassa normaalia reippaampi(TV) lenkki.
En viitsinyt tehdä sen kummempaa veryttelyä kun satoi. Juoksin vain keuruuntien varteen. Oli taas uusi takki testissä. Nyt se oli ihan oikea valinta vaikka oli noinkin lämmin. Sade kuitenkin viilenti. Tallin kuoritakki olisi päästänyt veden jo ihan alussa läpi. Tämä kuitenkin piti kohtalaisesti vettä. Olihan se aika painava lenkin jälkeen. Ensimmäinen kilsa lähti jo suunniteltua kovempaa, mutta ei se tuntunut kovalle. Vauhti oli melko tasaista koko matkan. Ruokkeelle nousukin meni ihan kohtalaisesti vaikka meninkin varaovaisesti. Paluumatka tuli reilu minuutti kovempaa, mutta pitää muistaa se ruokkeen nousu. Ainoastaan viimeinen kilsa oli puristusta, muutoin lenkki meni TV osiolle. Minähän jaottelen lenkit TV kevyt, TV, TV reipas ja TV kova. Juosin tänään ihan peruslenkkareilla.
Tämä lenkki oli selkeesti kovavauhtisin TV lenkki tänä vuonna. Mittarissa oli Toukokuussa edellinen ennätys 10km:lle 5,07/km jyväsjärven kierrossa. Nollasin keväällä mittarista edelliset ennätykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti