tiistai 23. lokakuuta 2018

Juoksua a. 6,4km / i. 11,5km: 1,7+TV Reipas 10km+0,8

Eilen täyslevon sijaan tuli hölkättyä 6,4km. Ihan ok kevyt lenkki.

a. +0,5°C paikoin liukasta
Köhniöllä/Kypärämäessä oli liukkain keli. Eipä tuo märkä lehtikään pyöräteillä kovin pitävää ole. Ihan normaali aamulenkki.

i. +3 kevyt itätuuli
Huomasi heti alussa, kun ei tarvinnut jarrutella, ettei tänään kulje. En edes yrittänyt yhtään puristaa päästäkseni viimeviikoiseen vauhtiin. Ei ollut juoksu helppoa ei. Tulee se totaalilepopäivä johonkin väliin.  Pääasia ettei sattunut mihinkään.

Täytynee vaihtaa huomenna nastarenkaat pyörään. Tänäänkin näytti vielä iltapäivällä olevan autojen ikkunat jäässä. ...ja pitäähän ne nastarenkaat lehtien päälläkin paremmin.
Läppärin muuntaja on viimein saapunut suomeen. On vaan jämähtänyt HelsikiVantaalle. Toivottavasti ei jämähdä vielä tulliin kuten edellinen lähetys. Ei siitä mene ylimääräistä tullimaksua, mutta pitää tehdä selvitys hankintahinnasta. Siinäkin menee ylimääräistä aikaa.
Garminin latauksen sain järkättyä siten että käytän 310XT:n laturia, kun siinä on johto USB liitännällä. Virrat ja jännitteet on hieman suuria, mutta kun ei lataa liikaa, niin homma pelittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti