lauantai 6. lokakuuta 2018

Juoksua 8,6km

+9,5°C
Ensimmäinen nelonen oli helppoa kun suurin osa matkasta oli alamäkeä. Sitten kun alkoi ylämäkivoittoinen osuus tuntui reisissä jumi ja väsy. Tulinkin ihan hissukseen kakkki ylämäet.
En tehnyt ihan sitä lenkkiä mitä olin suunnitellut vaan oikaisin jussinparran mäen kautta. Juoksin ihan uhalla senkin mäen ylös...ainakin molemmat jalat oli yhtäaikaa ilmassa ;-)
Tämä viikko onkin kilometrillisesti paras viikko ainakin tänä vuonna. En edes jaksa alkaa tukimaan garminin sivuita koska on ollut enemmän. Kauan siitä on.

Ostin keskiviikkona uuden modeemin kun telianlikkeessä kertoivat että modeemi pitää palauttaa kun irtisanoo teliaTV:n. Tänään sitten yritin saada sitä tulille monta tuntia. Enhän minä saanut sitä pelittämään oman verkon kanssa. Otin yhteyttä telian asiakaspalveluun shatin kautta. Niiden mukaan pitäisi pelittää. Olin jo varautunut ajelemaan seppälän prismaan ostamaan uuden pelin kun selvisi että modeemia ei tarvitsikaa palauttaa, jos laajakaista säilyy. En nyt sitten palauta sitä ja kuulostelen kuuluuko perästä. Uusi modeemi pitää kuitenkin käydä viemässä takaisin liikkeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti