tiistai 2. lokakuuta 2018

a. 5,6km i. 9km: 2,5+4x1km/2,5`+2,6

a. +2,4°C
Kyllä väsytti lähteä vaikka aamupala alla ja kahvin kera. Ensimmäistä kertaa laitoin pitkät trikoot jalkaan. Oli ihan paikallaan tuollaiset ohkaiset trikoot. Vauhti oli hiljaista, mutta se on mitä on kun menen kuitenkin tuntumalla. Normaalisti olisi varmaan jäänyt lähtemättä tuolla väsymys asteella, mutta tämä oli kuitenkin valmistava harjoitus iltaa varten, eli elimmistön herättely. Polvinivel tuntui.

i. +7°C tyyni
Juoksun paikkavaihtoehtoja: Rantaraitti. Matkaa 3,6km. mene ihan ok. paljon alamäkeä. Paluu aika ikävä. Kotalampi oli suunitelmissa. Yksi kulma kuitenkin rapakolla ja liukas. Eli suuntasin killerin suoralle. Eipä olekkaan pitkiin aikoihin(vuosiin?) tullut juostua siellä. Alkuverkassa polvinivel hieman oireili. Itse vedoissa se ei tuntunut, mutta palautuskävelyssä kyllä. Tarkoitus oli vetää viisi mutta säästelin polvea. Loppuverkan alussa hieman kipua, mutta sitten se häipyi.

Sen nyt tiedän että huomenaamuna ei tarvitse lähteä tekemään palauttavaa hölkää. Päivällä pitää käydä pyörällä kaupungilla ja seppälässä. Se saa riittää palauttavaksi. Iltalenkinkin jätän väliin jos siltä tuntuu ja luulen että tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti