torstai 15. toukokuuta 2014

To 15.05 Pongailua

Tiistai aamuna tein puolipitkän vaikka aamulenkit olikin olleet aika tuskaisia jo monena päivänä. Illaksi oli luvattu aikamoisia sateita, joten ajattelin tehdä ainoastaan kevyen kutosen, mutta jätin senkin suosiolla väliin. Lihaksisto miltei vaati sitä. Juoksua 19km-4:58/km.

Keskiviikko iltana pohdin pitkään että lähdenkö lenkille vai en. Meinasin jo vedellä lenkkivaatteita niskaan, kun lopulta pääsin päätökseen pitää lepopäivä. Ainut hikiliikunta oli taloyhtiön talkoot, jossa pääsi lapiohommiin.

Tänä aamuna tosi jäykällä lihaksistolla 8,5km-5:05/km. Toinen pakaralihaskin oli lapiohommista aika kipeä.
Illalla Köhniön kautta Hanhiperälle ja sieltä lähialueen korkeimpaan kohtaan Pirttimäkeen, joka on 248,9m merenpinnasta. Tänään siis sai juosta mäkeä ihan riittämiin, sillä sitä löytyy hanhiperäntieltä ja ronsuntaipaleen tieltä ihan mukavasti. Loppumatkasta kävin ensimmäistä kertaa pongaamassa myös "Rainerin". Vaikka tuo juoksutuntuma ei vieläkään ole oikein kohdillaan, niin lihaksistä tuntui jo hieman paremmalle. Ainoastaan tuo pakaralihas ja toinen akillesjänne hieman haittasi juoksua. Annoinkin akillekseen kylmää heti lenkin jälkeen.
Juoksua 17,5km-4:59/km.

Moni onkin jo varmaan pongannut tämän elävän legendan :-)

 @kansalaisenkarttapaikka






2 kommenttia:

  1. Mukavia kuvia. Onneks monelta jäänny myös pongaamatta....heh.....intoo sinne edelleen....

    VastaaPoista
  2. Sehän oli ihan hyvä juttu!
    Toivottavasti sielläkin antaa polvi harjoitella...

    VastaaPoista