lauantai 3. toukokuuta 2014

La 03.05 Pitkä

Lähdin ihan kokeilumielessä Jaakon ja Tommin matkaan kymmeneksi Savelan risteykseen. Eilinen lenkki ei paljoa toiveita herättänyt. Kiersimme maastossa Ruokkeen lenkin, joka oli paikoin pehmeää hiekkaa. Jatkoimme kuntokympin loppureitille, joka taas oli aika märkä. Näillä osuuksilla ei vauhdeilla mällätty. Jaakko sai houkuteltua vielä kiertämää Tuomiojärven ympäri. Yllytyshullu kun olen... Jaloissa alkoi painamaan jo ennen kahtakymppiä, mutta romahdusta ei vielä tullut. Tommi hyppäsi kyydistä Viitaniemessä ja Jaakko kävi saattelemassa minut miltein kotiin asti. Lopussa piti vielä vetää sisulla jussinparranmäki juosten ylös. Yleensä kyllä kävelen suosiolla osan mäessä. On se senverran jyrkkä. Kilsoja 26,5-4:57/km ja olo aika sippi. +4°C ja välillä satoi lumirakeita.

4 kommenttia:

  1. Joo tää oli kyllä hyvä lenkki. Porukassa juoksu aina tsemppaa!

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuo alta "vitosen" vauhti on jo hyvää kyytijä nuin pitkällä reissulla...

    VastaaPoista
  3. Olet oikeassa Jaakko! Jos olisin juossut yksin, niin lenkki olisi jäänyt huomattavasti lyhyemmäksi ja olisi varmaan ollut tuskaisempikin. Kiitoa seurasta!

    Oli uuno niin kovaa lenkkiseuraa että vauhti tarttui. Hyvin kuitenkin juostiin sovussa eikä kukaan kiilannut vauhtia :-) Onnea muuten voitosta! Kesän mittaan tuosta tippuu vielä ne "vaadittavat" minuutit.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Jari, toivotaan niin...

    VastaaPoista