maanantai 17. kesäkuuta 2024

Vko 25/24 Kova 2

Ma

i.  TV Kevyt 10km sis. 6x100m  ks.133  5,18/km

+24°C   Ei tuntunut jaloissa niin pahalle kuin pelkäsin. Jos olisi olleet kunnolla väsyneet jalat niin olisi jäänyt sataset vetämättä. Eilen oli kyllä merkillinen päivä. Lenkillä korkeat sykkeet, illalla piti nilkuttaa polvea ja vielä myöhemmin särki takareittä. Olisko se yrittänyt jotain tautia päälle... Tänään ei kuitenkaan mitään tuntemuksia ja hyvä niin. Huomen aamuna sattaa kastua. Luultavasti en kiutenkaan jätä aamulenkkiä väliin. Akilleshan on ollut kosketusarka jo viikkoja mutta kun siihen ei kosketa niin ei sitä huomaa :-) Huomisen kiihdytyksen vedän kuitenkin peruslenkkareilla kun akilles ei taida tykätä Bostoneista.


Ti

a.  TV 7km  ks.143  5,09/km

+16,2°C  Alussa tihkusade. Ei vauhdillisesti minun TV:tä mutta tuntuman mukaan kyllä. Varsinkin hengitys teki töitä. Ei se sitten satanutkaan niin paljon kuin oli luvannut...taaskaan. Ihan turhaan laitoin pitkähihaisen paidan. Iltalenkki pitää ajoittaa Paavon kisojen mukaan eli hieman aikasemmaksi. Samalla jää lenkkisauna väliin.

i.  Kiihtyvä 12km  ks.153  4,43/km

+19,5°C  Olisipa vaan pysynyt pilvessä. Korkea ilmankosteus kun satoi iltapäivällä ja aurinko nosti vielä kosteuden maasta. Ei ollut niin hyvä kulku kuin viime viikolla... en kyllä odottanutkaan. Hengitys oli taas aika kovilla(?).  Eipä siitä jäänyt paljon kerrottavaa. Nyt vaan pitää huomenna palautua.


Ke

a.  Aamuhölkkä 5km  ks.124  5,42/km

+14°C   Saattoi olla hitaanpaakin kilsavauhtia. GPS:n kanssa oli alussa ongelmia ja ensimmäinen kilsa oli mitä oli. Lyhensin Connect:ssa hieman matkaa että pääsi lähemmäksi totuutta. Keskisyke matala! Ei ole vielä lähtenyt palautuminen kunnolla käyntiin. Juoksu liian helppoa ja kevyttä.

i.  TV Kevyt 8km  ks.131  5,36/km

+18,6°C   Tasaiset tuli kevyesti mutta mäessä voimataso alhainen. Suurin osa lenkistä maapojilla. Asfalttia oli ehkä kilsan verran. 


To

a.  Aamuhölkkä 7km  ks.129  5,25/km

+10°C Tuuli pohjoisen puolelta.  Alkulenkistä olisi saanut olla ohkaiset käsineet. Onneksi oli niin joustava paita että sai vedettyä hihat sormien suojaksi. Numeroiden valossa parempi aamulenkki kuin eilen mutta edelleen ylämäissä sama väsynyt tunne jaloissa. En ole tehnyt taulokkolaskennassa, jossa harjoitussuunnitelma on, tehnyt copy-paste toimintoa tämän viikon osalta kun tuo ohjelma kuitenkin aika selkeänä mielessä. Nyt vissiiin täytyy hieman pohtia laittaisiko rytmityksenkin ihan uusiksi.

i.  TV Kevyt 23km  ks.139  5,11/km

+15,5°C   Tuulista mutta ei paljon metsässä haitannut. Tuolla Connect:in puolella hieman avauduinkin tuosta metsäkävelystä. Kun en tiennyt että polku häviää niin ei ollut tarvetta ottaa auringosta suuntaa. Sitten jossain vaiheessa vaan piti ottaa ettei kierrä ympyrää. Vain 7 pykälää alhaisemmat sykkeet kuin sunnuntaina mutta tuntuma oli paljon parempi. Tällaisen päivän jälkeen ei tarvitsisi tehdä huomenna aamulenkkiä mutta menen ihan fiiliksen mukaan :-)


Pe

i.  TV Kevyt 11km  ks.127  5,32/km

+16,5°C  Tuulista. Juoksu tuntui juuri sille mitä pitikin. Jalat oli raskaat ja väsyneet. Bodybattery oli aamulla ja päivälläkin 100% mutta käytäntö kertoi ihan muuta. Huominen palautumisen ehdoilla. Pari lenkkiä ja toinen ihan vähän rivakammin jos sille tuntuu.


La

a.  Aamuhölkkä 7km  ks.126  5,31/km

+13,5°C Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Paremman tuntuista kuin eilen illalla. Kävi mielessä että kävisinkö Köhniön uimarannan vessassa mutta en sitten käynyt. Olisi kannattanut.

i.  TV Kevyt => TV 13km  ks.137  5,04/km

+19°C  Ajatus oli juosta 5...5,10/km. Alussa tuntui, vaikka juoksu oli rentoa ja voimakasta, että ei taida tänään mennä helpolla ja helppoahan sen pitäisi olla. Vasta nelosen jälkeen alkoi kellokin tykkäämään. Hyvä rento treeni ja keskisykekkin riittävän alhainen. 


Su

a.  Aamuhölkkä 7km  ks.128  5,36/km

+15,5°C Varjossa mukavan viileää. Nyt alkaa toinen kova viikko painamaan jaloissa. Juoksin eilen ja tänään Adidaksen Solar control peruslenkkareilla. Pari lenkkiä ehdin juosta sisäänajo mielessä Adizero SL kengillä mutta isonvarpaan kynsi oli eri mieltä. Juuri tuo kynsi oli kuolleella todella pitkään ja nyt vasta se on alkanut kasvamaan uudelleen, joten en viitsinyt hankkia sitä taas mustaksi. Täytyy jatkaa sisäänajoa vaikka ensiviikon jälkeen jos vaikka kelit viilenee...tai sitten syssysllä.

i.  TV Kevyt 13km  ks.131  5,27/km

+21,5°C  Jalat yhtä raskaat kuin aamullakin. Matkaa saatoi tulla hieman enemmänkin mutta tuo 13 on varman päälle :-) No, huomenna on tiedossa kevyt veryttely. Jospa sitä palautuisi. Harjun kenttä oli kiinni!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti