tiistai 5. joulukuuta 2023

Vko 49/23

Ma 

Lepo

-11,6...-20.7°C  


Ti

i. TV Kevyt 10km  ks.131  5,31/km

-8,4°C  Maltoin pitää eilen lepopäivän. Oli kyllä ihan paikallaankin. Tuli kuitenkin kolmeen viikkoon yli neljäsataa kilsaa ja loppuviikosta alkoi juoksuvauhti tippumaan. Ei tosin tuntunut väsyneelle... mitä nyt viikon puolessa välissä oli hieman haluttomuutta. Tämänpäivän juoksun kulki ihan ok. Piti käydä pidemmällä ruokkeella päin kääntymässä mutta oli pyörätiellä sen verran paksulti lunta että käännyin takasin ja hain paremmin polettuja reittejä.


Ke

a. TV 7km  ks.148  5,05/km

-10,2°C  Olishan tuo aura-auton ajo helpottanut mutta tänään itsenäisyyspäivänä oli liikennettä sen verran vähän että pääsi aika paljolti juoksemaan ajoradalla. Välillä tietenkin piti pomppia ees-taas. Saattaapi olla että ei tänään niitä auroja ole ollenkaan liikenteessä. Ainakaan ei kannata illalla juosta samalla reitilla mitä tässä olen pari kertaa juossut... siis jos meinaan juosta samantyyppisen lenkin kuin nyt. Yksi vaihto olisi rantaraitti. No, sen näkee sitten minne tossu vie. Juoksu oli ihan hallittua. Ylämäet vähän varovaisesti ja tasaiset rennosti. Varmaankin jo toista viikkoa on vasemman isovarpaan sisemmän nivelen päällä ollut kipua. Se ei ole nivelessä vaan luun pinnassa. Muistelen että joskus aikasemminkin on ollut tämäntapaista. Sulan aikaan voisi hakea kenkää joka ei paina nivelluuta mutta näin lumiaikaan on vaihtoehtoja vähemmän. Ei auta kuin seurata tilannetta.

i. TV 10km CD 3km  ks.153  4,41/km

-7,3°C  Mielessä oli 12km mutta päätin päättää vaudikkaamman juoksun tasaiselle. Kotiinpäin tullessa olisi ollut Keljonkadun pitkä vastainen ja Valorinteen nousu. Olisihan siinä saanut kivasti sykkeen nousemaan ja olen tainnut sen jonkin aikaa sitten tehdäkkin. Täytyy päästää näin kevyellä viikolla itsensä vähän helpommalla :-) Alkumatkasta Keljonkadulla juoksin nastakengillä ajoradalla ja pito oli hyvä. Pari kertaa piti hypätä lumivallin yli pyörätielle kun tuli auto vastaan. Tämän jälkeen rantaraitin luminen pyörätie tuntui liukkaalle vaikka eihän se tällä pakkasella sitä olekkaan. Lumi vain pyöri jonkin verran päkiän alla. Sain pidettyä juoksun rentona koko juoksun ajan. Hyvä tehokas päivä.


To

i. TV Kevyt 10km  ks.131  5,28/km

-12,3°C  Nyt oli hyvin auratut tiet. Ainoastaan Savelankatu oli auraamatta. Sen pitäisi olla jkl:n karttapalvelun mukaan pyöräilyn yksi pääväylä. Se oli kuitenkin hyvin polkeentunut. Juoksu kulki ihan mukavasti verrattuna siihen että eilen oli kuluttava päivä. Kolmosen jäleen sattui taas isovarpaan nivelen yläpintaan. Yleensä se tuntuu alussa ja sitten turtuu. Ei se enää loppulenkistä vaivannut.


Pe

i. TV Kevyt 10km  ks.132  5,24/km

-13°C  Kylmä tuuli. Ihan hyvä kulku. Ihmettelen edelleen noita kilsavauhteja. Tossu pitää ja kropassa tuntuu hyvälle mutta vauhdit vaan on alhaiset. Noh, en nyt kovin paljon stessaa siitä. Keväällä sitten kun sulaa ja shortsi kelit :-)


La

ap. TV Kevyt 10km  ks.139  5,33/km

-11,7°C  Olipas tukkoista juoksua. Näköjään kahvi nostaa sykettä aika selkeesti. Olen huomannut sen aikasemminkin. Eipä sillä merkitystä. Tukkoisuuden laitan kevyenviikonsyndrooman piikkiin. Tossu piti vaikka taas oli höttölunta kovan lumen pinnalla. Loppupäivä penkkiurheilua.


Su

a-ap. TV Kevytvauhtinen 25km  ks.138  5,50/km

-11,8°C  Höttölunta 2-3cm. Ruokkeentiellä kylmä viima. Ensimmäinen 14km ihan ok mutta sitten olisi ollut auralle käyttöä. Loppumatka oli taistelua lihasväsymystä vastaan. Oikeastaan kaikki tuon 14:sta jälkeen oli harjoitusmielessä ihan turhaa. No tulipahan käytyä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti