maanantai 7. elokuuta 2023

Vko 32/23 Kevyt

 Ma

a. Pyöräily 23km

i. TV Kevyt 8km ks.139 5,12/km

+29°C Aamulla oli lämmintä ja kosteaa nyt oli kuuma ja kosteaa. Aamu oli melkeinpä pahempi. Sykkeet oli viimeaikaisesta tasosta koholla ja juoksu oli väsynyttä. Ei yllättänyt. Kolmosesta eteenpäin sykkeet oikeastaan koko ajan päälle 140. 


 Ti

a. Palauttava 4km ks.128 5,39/km

+23°C Joo, kyllä tässä tarvitseekin palauttavia. Illalla samanmoista ja jos jaloissa tuntuu paremmalle niin lyhkäisiä vetoja.

i. TV Kevyt 9km

+21,5°C Juoksi jo hieman helpompaa. Jätin kuitenkin vielä vedot ottamatta. Täytynee naputella viikon ohjelma taulukkolaskentaan että pysyy kilsat hallinnassa.


Ke

i. 16km: WU + Reipas 8km + CD

+19,5°C Suurinpiirtein samaa vauhtia kuin vajaa kolme vikkoa sitten. Keskisyke kuitenkin 10 pykälää korkeampi! Hyvä että sai sykkeet nousemaan mutta tuntuma ei ollut kovin hyvä. En mielestäni aloittanut liian kovaa mutta mittari näytti nopeimmat kilsat heti alkuun. Pääsin pari sataa metriä kun huomasin että kengännauha on auki. Sen solmiminen ei vaikuttanut mitenkään harjoitukseen. Meinasin jo taas jättää kutoseen mutta sain tsempattua ja pari viimeistä kilsaa tuli harjoituksen keskivauhtia. Tuli joku oikosulku kun lähdin Korkeakosken luota ja oletin että nelonen tulee ennen lyhyttä nyppylää. Siihen tulikin vain ~3,2km. Olisi varmaankin pitänyt lähteä Albalta. Nyt joutui venkslaamaan eestaas. Ohjelmassa oli aamulenkki mutta se nyt jäi väliin. Olishan pieni aamuverkka ollut paikoillaan mutta päätin reippaan vetämisen suunnitellusti vasta alkuverkassa. Juoksin vanhoilla Saucony:n maraton tossuilla. Vielä niistä löytyi vähän vaimennusta. Kaikki kivet kyllä tuntui päkiän alla.


To

ap. Pyöräily 23km

i. TV Kevyt 9km ks.133 5,13/km

+20°C Aamupäivästä käväsin Jyskän Lidlissä hakemassa uuden satulalaukun kun vanhassa on reikä. Hukkasin jo kerran sen takia venttiili adapterin. Vieläkin harmittaa kun mokasin kahvitarjouksen. Toinen kahvipaketti oli väärää tummuuttaa ja hävisin 4,5 euroa 😠. Joo, juoksu oli hieman liian kevyttä. Onneksi on vielä huomenna kevyttä ennen lauantain pidempää. Varpaan nivel ilmoittelee taas olemassaolostaan normaalia enemmän.


Pe

a. Aamuhölkkä 6,4km 

+16,5°C Hyvä juoksukeli. Olin kahden vaiheilla että teenkö aamulenkkiä mutta on tämä palautumisen kannalta ihan hyvä juttu. Juoksutuntuma normaali aamulenkkifiilis. Alussa vähän jäykkää ja sitten normalisoituu. Koska eilen juoksu oli "liian kevyttä" niin olisi tosin voinut odottaa huononpaakin tuntumaa. Pitäisi yrittää muistaa hieroa oikean etureiden yläosaa. Se tuntuu olevan vakiojumipaikka.

i. TV Kevyt 11km ks.133 5,06/km

+19°C Välillä tuntui että saattaisi alkaa painamaan mutta sitten taas tuntui hyvälle. Kokonaisuutenaan hyvä kevyt palauttava lenkki. NiemisJaakko tuli Viitaniemessä vastaan. Enpä ole miestä nähnyt pitkiin aikoihin. Kiva oli jutustella ja minun vauhtinikin kelpasi hölkkäkisaan valmistautuvalle Jaakolle.


La

ap. TV 22km 

+16,5..19°C  Auringossa lämmintä. Hihattoman paidankin sai ottaa pois jo ennen vitosta. Lenkki meni siten kuin olin suunnitellutkin. Kun tällä viikolla oli vain yksi tehoharjoitus niin tästä tuli sellainen puoliteho mutta kuitenkin aika kuluttava harjoitus. Juoksin rannassa vielä pieniä kiemuoita jotta sai lopussa kävellä ylämäkiä. Olisi mennyt liian raskaaksi runtata nuo loppumäet. Huomenna riittää kevyt kasi ja sekin vasta illalla. Jalassa Acisc:en vanhat paksupohjaiset racer:it. 


Su

i. TV Kevyt 9km

+21,5°C Hyvä keli juosta kun ilmankosteus ei ollut kovin korkealla. Kroppa tuntui palautuneelta ja vielä on huominenkin aikaa palautella. Huomenna alkaa taas kova jakso ja samalla ohjelmalla mennään kuin edellinen jaksokin. Pieniä päiväkohtaisia säätöjä kuten huomenna voi juosta kaksi lenkkiä kun ei ole sunnuntain pitkä "häiritsemässä". Kevyt viikko oli silleen puolikevyt että kilsoja tuli hieman yläkanttiin ja lauantai TV oli loppuviikon päähänpisto...no, sanotaan puoliharkittu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti