maanantai 19. kesäkuuta 2023

Vko 25/23


Ma

i. TV Kevyt 10km

+ 26,5°C Olisihan se ollut mukavampi juosta aamulla mutta kai sitä vaan on pakko alkaa totuttelemaan tähän helteeseen. ...jos nyt minun elimmistä siihen kunnolla sopeutuukaan. Tukalaa eikä juoksu ollut helppoa. Vaihdoin huomisen ja perjantain harjoitukset keskenään. Perjantaina saattaa olla inhimillisempi keli vetää PK:sta.


Ti

a. Aamuhölkkä 6,3km

+19,5°C Paita oli liikaa vaikka aika paljon pääsi juoksemaan varjossa. Vauhti vähän parempaa kuin yleensä aamulenkillä. Toivottavasti se on merkki että elimmistö on palautunut. Sykkeetkin käyttäytyi hyvin.

i. 11,6km: WU + 6 x 600m/2min + CD

+ 24,5°C Iltapäivän pieni sadekuuro pudotti vähän lämpötilaa. Vettä olisi saanut vaan tulla enemmän. Tänään taas oli optiona se kahdeksan vetoa mutta jäi vieläkin vetämättä. Olishan sitä jaksanut mutta pitää nyt malttaa varsinkin kun vetojen keskivauhti parani 2,5s. Nyt meni siis alle tavoitevauhdin. Tarkoitus ei ole vielä kasvattaa vauhtia vaan ennenminkin lisätä toistoja. Hapenotto joutui taas koville. Ensikerralla pitää yrittä juosta ensimmäinen satanen vähän hitaammin. Jaakko ja Miika veteli kaks`satasia. En olisi varmaankaan pysynyt edes yhtä vetoa mukana.


Ke

a. TV Kevyt 8km

+ 22°C ...varjossa. Kasilta tai aikasemmin olisi ollut viileämpää mutta oli jo sovittu Jaakon kanssa yhteislenkki. Päivän ohjelmassa oli 6+8km mutta on vara hieman soveltaa kunhan juoksuvauhti on riittävän palauttavaa. Sykkeet vitosesta eteenpäin yllättävänkin korkeat. Saa nähdä miten käy iltalenkin kun päivän kilsoista on jäljellä enää kuusi.

i. TV Kevyt 7km

+ 26,5°C Eipä ollut keli paljon viilentynyt ysiltäkään. Harvoin tulee lähdettyä näin myöhään enää lenkille. Meinasi jäädä nytkin väliin. Hieman oli raskaanpuoleista. Eilinen painoi jaloissa. Tuntuu menevän tuosta ratajuoksusta pohkeet jumiin. Syy ei ole ainakaan päkiäjuoksu kun sitä ei ole. Taitaa vaan tulla tuo ponnistus hieman erlailla kovempivauhtisessa juoksussa.


To

a. Aamuhölkkä 6,2km

+21°C Olipas raskasta. Jos ilalenkillä tuntuu samalle, niin pitää lyhentää lenkkiä(12km) oikein kunnolla ja unohtaa viikkokilsat. Toivottavasti sadealueesta löytyy sopiva aukko. Nyt ei kuitenkaan ole kylmää sadetta ☺

i. TV Kevyt 12,5km

+ 18°C Lähdin t-paita päällä mutta alkoi laajavuorentiellä keittämään. Mäki-matin kohdilla piskotteli ja Kyllön mäellä jo satoi. Ei tullut kylmä vaikkei ollut paitaa. Juoksu onneksi kulki jo normaalisti. Huomenna pitää yrittää tehdä aamulenkki hieman aikasemmin kun iltalenkki pitäisi tehdä ennen joukkue EM:ää.


Pe

a. Aamuhölkkä 6,1km

+18°C Pilvistä muttei satanut. Taas vähän nihkeen oloista. Pitäisi muistaa venytellä pohkeita ja etureisiä. Jumia pukkaa. Sen jälkeen kun aloitin blogin päivityksen "hyökkäykset" alkoi lisääntymään. 400-800 hyökkäysyritystä päivittäin. Varmaankin jos ei olisi kommentteihin kirjautumissääntöä, niin blogi olisi niitä(mainoksia?) täynnä.

i. 18,5km: WU + 6km + 2x2km/2min + 2x1km/2min + CD

+19°C Ei pitänyt olla tuollainen harjoitus! Eli piti olla samanlainen PK2:nen kuin viime viikolla. Ensimmäinen kilsa myötätuuleen 25s suunniteltua kovempaa ja toinenkin 20s.  Näitä sattuu. Vaikka tuli kuitenkin tehokas harjoitus ei siitä kuitenkaan jäänyt hyvä mieli.


La

ip. Palauttava 8km ks.143/max 156!

+17,5°C Tasaiset ok mutta ylämäissä raskaat jalat. Viikon korkeimmat kevyen lenkin sykkeet. Maksimisykekkin loivaan ylämäkeen aika kova. Eilinen painoi. Toivottavasti palautuu huomiselle sunnuntailenkille. 


Su

a. Jyväsjärvi 21,5km ks.142/max 158!

+16,5...20°C  Oli suunnitelmissa pari muutakin reittiä mutta valitsin kuitenkin tämän kaikkein helpoimman... vaikka tuleehan tuleehan tuolta Keljon kautta kiertäessä hieman lisää mäkeä. Tasaiset tuli ihan hyvin mutta mäessä ei ollut jaloissa virtaa. Esim lopussa valorinteen mäessä syke nousi 158:aan. Tämä oli kuudes juoksuviikko. Ennen sitä oli vajaa neljänkympin totutteluviikko ja sitä ennen ei tänä vuonna ole ollut yli 20:n viikkoja....juoksua.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti