tiistai 13. kesäkuuta 2023

Vko 24/23 Kevyt

 Ma

Lepo

+8...22,4°C


Ti 

a. TV Kevyt 9km

+13,5°C Lähtiessä tuntui jopa viileälle. Varsinkin kun asunnon räppänät oli yön auki. Kakkosen kohdilla alkoi sattumaan polveen. Nyt tuo kipu oli jo hieman huolestuttavaa. Tuntuma on että nyt selkeä tulehdus päällä ja ehkä hieman nestettäkin. Pitää antaa kylmää. Tein suunnitelman kevyellekkin viikolle jota kyllä voi muutella paljonkin. Eli lepoa tarpeen mukaan. Tuo suunnitelma on melkeinpä tärkeämpi kevyelle viikolle kuin määräviikolle jolle suunnitelma on aika vakio.


Ke

a. TV Kevyt 8km

+15°C Juoksin tänä aamuna puoli minuuttia kovempaa kilsavauhtia ja ihan tietoisesti. No, eilen oli hieman jäykkää ja polvi kiusasi. Tänään se oli parempi. Ei vaan tainnut tykätä lepopäivästä ☺. Tälle päivälle oli ohjelmassa myös tuo pyörälenkki mutta taidan lyhentää se pidennetyksi kauppareissuksi.


To

a. TV Kevyt 11km (nousua 160m)

+17,5°C Ohjelmassa oli kasi mutta kevyellä viikolla on vara soveltaa. Varsinkin kun lenkki oli sovittu Jaakon kanssa edellisenä iltana.  Varsinkin kun jätän tuon suunnitellun pyöräilyn vähemmälle. En ole tänä vuonna syönyt aamupalaa ennen aamulenkkiä. Tänäänkin vain pari karkkia että saa väliaikaisesti verensokerit koholle. Juoksi ei niin freesiä kuin eilen aamuna. Ilma lämpeni tosi nopeasti. Varjossa ihan siedettävää.


Pe

a. Aamuhölkkä 6km

+17°C Nyt vasta taitaa alkaa se kevyen viikon syndrooma. Juoksu alkaa tuntumaan raskaalle vaikka alla on kevyttä harjoittelua. Onneksi pääsi juoksemaan ainakin osaksi varjossa. Iltasella voi olla tukala harjoitus.

i. 11,4km: WU + 6 x 600m/2min + CD

+25°C Ei se nyt ollutkaan niin tukalaa kuin pelkäsin. Tulihan siinä hiki kuitenkin. Tällä kertaa vedin harjun kentällä. Seillä on helpompi seurata vauhtia jopa satasen välein. Korjasin ohjelmaan, tuossa aikasemmin viikolla, vetojen määräksi kahdeksan. Viimeisessä vedossa vielä mietin että vedänkö sen 8 mutta ehkä onneksi en vetänyt. Vetojen keskiarvo 5,4s kovempi kuin viime viikon tiistaina mutta jäi vielä sekunnin tämän päivän tavoitevauhdista. Jospa sitten ensiviikolla.  Keuhkot teki kuitenkin töitä!


La

p. TV Kevyt 8km

+23°C Ensimmäiset 4-5 kilsaa meni kevyesti. Sitten alkoi painaa jaloissa. Se on merkki että palautuminen on käynnissä. Ensimmäistä kertaa lähdin heti alusta ilman paitaa ja eipä sitä tarvinnutkaan. Eilen iltalenkille lähtiessä napsahti taas tummennetuista silmälasesta yläkehys poikki. Olen liimannut jo ainakin kolme kertaa mutta se kestää vaan aikansa. Ne meni jo talvella poikki kun riisuin pipon hieman reippanlaisesti ja lasit tippui kylppärin laatalle. Kehys rikki ja linssi irti. Eilen sitten tein radikaalin ratkaisun ja porasin kehykseen millin poralla kaksi reikää ja ohuella pehmoisella rautalangalla kehyksen rikkoutuneet päät yhteen. Nyt luulisi kestävän ainakin jonkin aikaa 😁


Su

a. TV Kevyt 17km 5,20/km ks.136

+18,5...21,5°C Kun lähti ilman paitaa niin ensimmäisellä kilsalla sai etsiä aurikoista puolta ja sen jälkeen varjoista puolta ☺Tämä oli hidasvauhtisin sunnuntai lenkki. Tuo koukkaaminen tourujoen luontopolun kautta oli pieni virhe. Osa pitkospuista ja portaat joutui kävelemään. Hyvä ja sopivan kevyt lenkki kevyeksi viikoksi. Viikkokilsat ylittyi 10:llä kilsalla mutta toisaalta pyörälenkit jäi pois. Ehtiihän sitä sitten pyöräillä kun jalat on hajalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti