maanantai 5. kesäkuuta 2023

Vko 23/23

 Ma

ap. Pyöräily 23km

i. Palauttava 6,8km 5,25/km ks. 130

+14,5°C  En malttanut olla käymättä kokeilemassa uusia asiksia. Pehmoiset. Ehkä vähän liiankin näin kesäkeleille. En ole varmaankaan yli kymmeneen vuoteen ostanut asiksia. Yhdessä vaiheessa juoksin melkein ainoastaan niillä. Välillä sitten naikkeja väliin. Sitten tulia adidas kausi johon väliin parit-kolmet sauconit. Naputtelin jo taulokkolaskentaan kevyen viikon ohjelmat jotta pysyisi kilsat hallinnassa. Nyt sitten kuitenkin päätin että menenkin tuntemuksen mukaan. Pitää vaan olla tarkkana palautumisen kanssa.


Ti

a. Aamuhölkkä 6,2km 5,34/km ks. 129

+9,8°C Jäykkää töpöttömistä. Katsoin askeleen pituuden mutta ei se kuitenkaan poikennut muista aamulenkeistä. Olihan se toki 6cm lyhyempi kuin esim sunnuntain pitkällä lenkillä. Polvet on aavistuksen kipeämmät kuin mitä ne oli nappikuurin aikana. En usko että ne olisivat yhtään paremmat lenkkimäärää vähentämällä.

i. 12,8km: 5 + 6x600m + 4

+13,5°C Pähkäilin harjun ja yliopiston kentän välillä. Menin harjulle mutta siellähän oli täysi tohina päällä huomisia kisoja varten. Eniten minu häiritsi se että maalin kohdilla olisi pitänyt kiertää 3-4 rataa pitkin. Menin sitten yliopiston kentälle kun ei siitä tullut kuin kilsa ylimääräistä verkkaa. Olihan sielläkin hieman häiriötekijöitä muttei niin paljon. Viimeisessä vedossa tuli puulaakipelin jalkapallo sivusta suoraan kohti. Pienellä askelmuutoksella sai pallon menemään jalkojen välistä. Taisi kyllä olla tuuriakin mukana. Ensimmäinen veto meni kätellessä kun ei ollut vauhtituntumaa. Huomasin e kierroksen kohdilla että menee liian hitaasti mutta en kuitenkaan kiristänyt tarpeeksi. Eka kerralla sai riittää tuo kuusi mutta eikähän ensiviikolla ole jo 8. Ajat melkein samoja kuin viime kesäkuussa jolloin tosin vedin 9. Sillon oli alla hyvä toukokuu.


Ke

a. Palauttava 6,2km 5,38/km ks. 130

+8,5°C Ristiselkä jäykkänä. Jaloissa alkoi hieman painamaan vasta ihan lopussa. Eilen kun kävelin loppuverkassa Savelankadun mäen jyrkimmän kohdan niin sen jälkeen sai linkata seuraavan puoli kilsaa. Nyt aamulla ei mitään pahempia tuntemuksia polvissa.

i. Juoksua 8,4km 5,31/km ks. 133

+14°C Ei ollut kivaa. Nyt painoi lihaksistossa. Mielestäni eilinen ei ollut fyysisesti raskas päivä vaan tuo normaalia nopeampi juoksu vaan kävi lihaksiston päälle. Saattaahan se olla että alkaa jo kuormituskin kumuloitumaan. Huomen aamulle oli uudessa ohjelmassa aamulenkki mutta jätän sen väliin. Saatan lyhentää iltalenkkiäkin jos sille tuntuu.


To

i. TV Kevyt 11km 5,10/km ks. 140

+11°C Laitoin kuoritakin T-paidan päälle mutta piti rullata se vyötäisille kun keuruuntiellä aurinko kuumotti selkää. Juoksu ihan erituntuista kuin eilen. Sykkeetkin suosui jo nousemaan. Kannatti palautella :-) Polvikivutkin pysyi aisoissa.


Pe

a. Aamuhölkkä 6,3km 5,40/km ks. 137

+7,7°C Ei ollut niin helppoa kuin eilisen lenkin jälkeen olisi luullut/toivonut. toivottavasti sitten illalla on kulku päällä. Kiersin tuon killerin lenkin toisinpäin kuin normaalisti. Pääsin köhniön polulla mukavasti tuulensuojaan. 

i. 19,2km: WU + TV 12,7km + CD 4,44/km ks. 154

+12,5°C Tuntui jo alkuverkassa että ei tänään. Joskus se kuitenkin alkaa jossain vaiheessa kulkemaan mutta ei tänään. Yritin tulla liikaa puristamatta mutta olihan sitä lopussa jo aika väsynyt. Sykkeetkään ei jaksaneet nousta. Tästä kun vielä palautuisi.


La

i. TV Kevyt 10,4km 5,19/km ks. 140

+16°C Ihan ok tuntuista juoksua. Joko on eilinen lämpö päällä tai sitten on palautunut. En tiedä kumpi. Kevyt jakso ensiviikolle tulee kelienkin puolesta sopivaan saumaan. En tykkää juosta helteellä. Täytyy jättää juoksu vähiin ja hieman pyöräillä. Pitää yrittää olla tekemättä kovin pitkiä pyörälenkkejä :-)


Su

a. Juoksua 21km 5,15/km ks. 144

+13,5...18,5°C Joskus tuli harjoiteltua juoksemista väsyneenä kovaa. Tänään se oli sitä että jaksoi edes juosta väsyneenä. Alku oli kyllä ihan lupaavaa. Albalta kotiin kävelin kaikki pahimmat ylämäet. Olin päättänyt sen jo alkumatkasta. Huomenna sitten on varmuudella lepopäivä. 

Tuossa kuvakaappauksessa vasemmalla on alkuperäinen suunnitelma tälle viikolle ja oikealla on muuttunut toteutus.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti