maanantai 28. kesäkuuta 2021

Vko 26 (28.06-4.07)

 Ma

i. TV Kevyt 11km

+23°C  Nyt oli juoksu kevyttä ja se näkyy suoraan vauhdissa. No, ei paljon... mutta kuitenkin. Takareisi tuntui alussa, niinkuin se on tuntunut pitkään, mutta ei enää niin paljon kuin viime torstain jälkeisinä päivinä. Oli tarkoitus lähteä jo aamusta lenkille mutta ei jaksanut. Saipahan reisi lepoa. Sykkeet taas hieman koholla, mutta niinhän ne on olleet koko hellejakson.


Ti

a. Aamulenkki

+15°C  Olipas mielyttävän viileää ja sykkeetkin taas sielläpäin :-) Juoksu normi aamulenkkituntuma...ei kevyt eikä raska, ainoastaan hieman jäykkää. Takareisi arempi kuin eilen. Hoitoa.

i. 12,2km: WU + 6x600/2min + CD

+24,4°C Nyt oli löysä olo. Tuo lämpötila oli Kotalammen lämpötila, mutta alempana näytti olevan kuumempaa. Esim Nenäinniemen mittaasemalla vielä kuuden maissa oli melkein 27°. Olo olikin melkoisen löysä. Sen huomasi jo alkuverkassa, saatika sitten vetoharjoituksessa. Viimeksi kahdessa viimeisessä joutui huohottamaan, mutta nyt jo toisessa vedossa. Vedot kuitenkin meni jotakuinkin samoihin aikoihin kuin viime torstaina. Loppuverkkakin oli väsynyttä menoa. Nyt tuntuu sille että huomen aamuinen palauttava aamulenkki vaihtuu kauppapyöräilyyn. Vielä ei satu takareiteen mutta luulenpa että aamulla sattuu.


Ke

ap. Pyöräily 24km

Kauppa ja Jyväsjärvi ympäri. Voimataso heikko=jalat väsyneet.

i. TV Kevyt 10km

+19,5°C  Liian hyvä kulku. Merkki siitä että ei ole palautuminen valmis. Takareisi tuntui alussa mutta ei sen jälkeen haitannut. Aamulla olisi varmaankin haitannut. Täytyy melkeimpä huomen aamuna päättää että tekeekö toisen tehon jo huomen iltana. Kelin puolesta se olisi järkevää tehdä huomenna mutta keho saattaa olla eri mieltä :-)


To

a. Aamulenkki

+15°C Mittarin lämpötila ei kerro totuutta. Auringossa on huomattavasti enemmän. Ainakin lopussa hikoili aika lahjakkaasti. Juoksu melko normaalia aamujuoksua. Alku jäykkää ja lopussa jo juoksun omaista. Takareisi ei hyvä mutta kyllä sillä uskaltaa iltasella juosta ”tehoja”.

i. 18km: WU + TV Jyväsjärvi 12,65km + CD

+19°C Alku helppoa ja loppu raskasta. Yritin olla puristamasta lopussa vaikka alkoi jo väsyttämään. Tälle kunnolle saisi näköjään aloittaa vieläkin rauhallisemmin. Äijälänsalmen ylityksen otin hyvin rauhallisesti kuten pari pikkumäkeäkin. Sataman rakennustöiden takia piti hieman soveltaa ja juosta punaisiakin päin. Viherlandian paikkeilla hieman sekoilin reitiltä pois. Tätä on tapahtunut ennenkin samanlaisessa treenissä. Tämä oli rasittava harjoitus ja se pitää huomioida huomisella lenkissä/lenkeillä.


Pe

Lepo


La

a. Kevytvauhtinen 18,4km

+17...+21°C varjossa. Takareidet väsyneet eikä tuo juoksu oikein muutoinkaan maistunut. Alkumatka varjossa ihan ok mutta auringossa kuuma. Kolmisoppisella kävin kastelemassa kroppaa. Loppumatkasta käveleskelin tasaisellakin. Timo tuli Kukkumäessä pyörällä takaa ja jutusteltiin... Huomenna ehkä taas lepoa.


Su

Pyöräily 65km

+27°C Helle ei vaikuta pyöräilyyn läheskään niin paljon kuin juoksuun. Oikeastaan oli hyvä keli, mitä nyt takaisinpäin tullessa vastatuuli, mutta näillä keleillä se ei niin haittaa. Yritin pitää pyörityksen koko ajan kevyenä, mutta ylämäissä huomasi ettei voimataso ole kondiksessa. Alussa takareidessä hieman tuntemuksia mutta hävisi aika nopeasti. Täytynee vaan jatkaa kevyellä linjalla tuon takareiden ja helteiden takia. Reisi ei tykkää tehoista eikä näköjään pidemmistäkään lenkeistäkään. Pyöräily ei sitä pahenna joten se on yksi vaihtoehto. Taas kerran päivä kerrallaan...

Viikkoon juoksua 86km ja pyöräilyä 89km.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti