maanantai 23. marraskuuta 2020

Vko 48 (23-29.11)

 Ma

Juoksua 8,7km

2.6°C  Juoksu tuntuikin yllättävän hyvälle. Eilinen ei painanut vaikka olisi voinut painaakkin. Pimeää ja märkää, toisaalta sulalla on kivempi juosta kuin liukkaalla :-)


Ti

a. Juoksua 6km

+0,3°  Ei niin freesiä kuin eilen. Pimeää ja märkää.

i. Juoksua 10km

-0,2°C  Olisi ollut reippaan päivä mutta killerinsuora oli luminen ja jäinen. Köhniöllä ei ollut lunta mutta tie alkoi jo jäätymään. Alenpana ei ollut kuin ihan paikoin liukasta mutta ei ollut enää intoa etsiä mahdollista reippaan lenkkireittiä. Pari lenkkiä on mennyt polven kanssa ihan ok ja ei viitsi ottaa lipsuttelun takia pahempaa vammaa. Sattui ajottain polveen kuitenkin...


Ke

Sauvaharjoitus 20,2km: 7,4km + 6 x Sauvarinne + 7,3km

-2.7°C  Alkaa olemaan hieman motivaatio-ongelmia tuon polven takia. Jossainhan se raja tulee vastaan mutta katsotaan nyt koska se tulee. Tein yhden vedon enemmän kuin aiemmin ja meni ihan ok. Mäethän ei lopu tuon sauvarinteen jälkeenkään. Tein pienen lisänousun Mustalammen pistolle että sain tuon 20 täyteen. Kelin takia harjoitus sijoittui automaattisesti tuonne Kauramäen suuntaan. Kypärämäki olisi ollut liian liukas lumen takia. Garminin puolella kuvia keliolosuhteista.


To

Juoksua 11km

+2.8°C  Tiet sulat ja juoksukin tuntuman puolesta ihan ok. Loppumatkasta meni jo vähäksi matkaa linkkauksi. Huomenna saattaa olla liukasta. Periaatteessa ohjelmassa reipas mutta pitää katsoa keli ja mielitila.


Pe

Juoksua 10km

-0,8°C  Mittailin jo karkeasti että Soidenlammen ympäristöön saa hyvin kuuden kilsan baanan reippaalle. Siellä oli kuiten lunta enemmän kuin Kotalammella joten se siitä. Näin jälkeenpäin ajatellen ehä hyvä näin.


La

Juoksua 6,5km

-0,8°C  Kiertelin Kotalampea palauttavana harjoitus mielessä. Väsynyttä menoa ja sykkeet korkealla. Huominen ohjelmanmukainen lenkki hieman huolestuttaa, varsinkin kun pitää penkkiurheilun vuoksi lähteä suht aikasin aamulla.


Su

Juoksua 24km

-0,3°C  Sykkeet taas turhan korkeat! No, huomenna lepo ja todennäköisesti tiistaina maastopyörälenkki. Jo ennen 1/3 matkaa alkoi polvi pettämään alta. Varauduin jo juoksemaan lyhyintä tietä kotiin mutta onneksi meni ohi. Sen jälkeen oli vain väsymystä. Tuli kuitenkin vuoden pisin lenkki.

Viikkon liikuntaa 10h 45min ja juoksukilsoja 88.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti