maanantai 9. marraskuuta 2020

Vko 46 (9-15.11)

 Ma

Juoksua 9km

+3,5°C  Oli jo paikoin hieman liukasta kun tienpinnat alkoi jäätymään. Juoksu kulki ihmeen hyvin siihen nähden että eilen illalla särki niveliä ja lihaksia. Se iltapäivän ulkoilu tyttöjen kanssa oli hieman liikaa mutta luvattu mikä luvattu. Sykkeetkin oli alhaiset. Tämä on nyt taas niitä tilanteiteita että onko palautunut vai ei. Saattaa olla vielä lämpökin päällä lihaksistossa. Huomenna sen näkee.


Ti

a. Aamulenkki-Apteekki 6,6km

-2,1°C Tiet kuurassa. Ihan ok aamulenkiksi. Olisin lähtenyt vähän aikasemmin mutta apteekki aukeni vasta kahdeksalta. Eipä tarvinnut lähteä pyörällä liukastelemaan.

i. Juoksua 8,4km

-2.8°C  Jäi sitten sauvarinnetreeni haaveeksi kun sauvasta irtosi piikki ja eihän se pitänyt jäisessä maassa. Jätin sauvat latupohjan varteen ja jatkoin julksulenkkinä. Ihmeen hidasta vauhtia.


Ke

Juoksua 10,6km

+2,4°C pimeää ja märkää. Loppupuolisko väsynyttä menoa. Kyllähän sitä juoksi mutta ei se kivaa ollut. Täytynee lyhentää huomista suunniteltua ohjelman mukaista lenkkiä jos siltä tuntuu.


To

Juoksua 10,5km

+5,9°C  Viikon parasta vauhtia...no se nostaa keskivauhtia kun käveleskelin ylämäkiä :-) Olisi varmaan tarennut puolibörjeilläkin. Valitsisin kuitenkin kuivemman kelin vaikka sitten olisikin kylmempää mutta ei liukasta. Positiivista että takareidet on ollut kunnossa tällä viikolla. Polvet ei tietenkään mutta se on jo osa juoksua. Huominen on hieman auki. Periaatteessa sauvarinnepäivä mutta mutta... se on kuitenkin kova treeni.


Pe

Sauvaharjoitus 12,8km: 4,1km + 5 x Sauvarinne + 4,1km

+3,6° Ei mitenkään helppoa, ainakaan juoksuosuuksilla. Sykevyö oli kyllä mutta lähetin unohtui eli ei sykkeitä. itse sauvarinnenousut meni ihan ok tehokkaasti muutoin hieman väsynyttä menoa. Polvikin oireili varsinkin menomatkalla.


La

Juoksua 6,8km

+2,8°C  Ensimmäise kolme kilsaa oli jäykkää menoa. Käveleskelin taas mäkiä jotta sai riittävän alhaisen kuorman. Polvi on ollut taas aktiivisessa hoidossa ja tänään ei kipuillut pahemmin.


Su

Juoksua 22km

+1,8°C Tämä lenkki ei mennyt enää kevyen puolelle. Täytynee palautella ainakin pari päivää. Suunnittelin juoksusuunnan siten että tuulesta oli mahdollisimman vähän haittaa. Polvi haittasi vähän alussa ja enemmän lopussa. Takareidet alkoi ihan lopussa jäpittämään siten ettei alamäkijuoksu ollut enää rentoa. Kotona pöydän ääreen istuessa huomasin että sukka oli ihan veressä. Sitten saikin puhdistella verijälkiä lattiasta. Viereisen varpaan kynsi oli näköjään hangannut ihon rikki.

Viikkon kuntoilua 9h 8min ja juoksua siitä 74,1km. Viimeksi tammikuussa enemmän viikkokilsoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti