tiistai 3. marraskuuta 2020

Vko 45 (2.11-8.11)

 Ti

a. Aamulenkki 5,4km

+10,3°C  Eilinen oli suunniteltu lepopäivä. Ihan takareisienkin takia oli varmaan paikallaan. Olihan ne taas jäykät mutta ei niin pahat kuin pelkäsin. Ei tarvinnut yrittää juosta hitaasti, se meni ihan itsekseen :-)


i. Sauvaharjoitus 18,3km: 6,8km + 5 x Sauvarinne 7km

+8,6°C  Välillä kevyttä vesitihkua. Olin kahden vaiheella että lähdenkö tuonne Keljonkankaan suunnalle vai otsalampun kanssa Kypärämäkeen. Keljonkangas voitti kun ajattelin että siellä tulee hieman kevyempi treeni. Vielä viimeisessä sauvarinnevedossa tuntui että jalat pääsi kevyemmälle mutta "loppuverkassa" alkoi painamaan jaloissakin. Kilsoja tuli hieman enemmän kuin olin ajatellut. Menomatkalla näki vielä mennä Soidenlammen pimeää reunaa mutta paluumatkaalla tulin valaistua osuutta. Alku- ja loppumatkalla oli sen verran kuraista että meinasin muutaman kerran kaatua. Tehokas treeni!


Ke

Juoksua 7km

+6,8°C  Alussa sattui polveen. Juoksu kulki kohtuullisesti siihen nähden että eilen oli rasittava päivä. Sunnuntain ja eilisen pidemmän jälkeen nyt myös päkiän alla särkevä kipu.


To

Juoksua 12,4km

+6,8°C  Eilisen kevyen päivän jälkeen juoksu kulki ihan kohtuullisen hyvin. Vaikka olikin kova tuuli, niin haittaa siitä oli vain sillalla ja satamassa.


Pe

Sauvaharjoitus 14,8km: 4,9km + 5 x Sauvarinne + 4,8km

+7,5°C  Näistä sauvatreeneistähän on alkanut tulemaan tehotreenejä :-) Alkavat jo kehittämään maksihapenottokykyä. No, siihen ei paljon tarvita. Hyvä ja kova treeni kuitenkin. Huomenna lyhyt kevyt palauttava.


La

Juoksua 8,5km

+7,2°  Garmin kertoi palautumisen olevan hyvää mutta juoksu alkoi painamaan jaloissa jo vitosen jälkeen. Olisi riittänyt lyhyempikin.


Su

Juoksua 20,4km

-0,4...+0,5°C  Heti alusta lähtien vähintään 10s/km hitaammin kuin viime sunnuntaina. Oikeastaan sitä odotinkin ja tavoite oli 5,30 keskivauhti. Loput 4km ylämävoittoista tuli kuitenkin niin hitaasti ja raskaasti ettei tavoite ihan täyttynyt.

Viikkon liikuntaa 11h 10min ja noumetrejä 1489




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti