lauantai 22. helmikuuta 2020

TV Kevyt 21,6km

+2,7°C ajoittaista vesisadetta 5,13/km s.144/156
Jep, tästä alkoi sitten lepojakso. Päätin sen jo ennen lenkkiä, mutta nyt ensimmäistä kertaa kantapään kipuili jo juostessakin. Juoksu ei ollut missään vaiheessa rentoa takareisien takia. Siihen nähden ihan hyvää vauhtia. Lopussa kun käveli ylämäkiä, niin oli liikkeelleklähtö tosi vaikeaa ja kankeaa.
Nyt siis lähti taas nappikuuri käyntiin. Vedän yhden levyllisen eli 10 päivän kuurin. Jäljelle jää vielä yhden kuurin verran Meloxican tulehduskipulääkettä. Saa nähdä saako reseptiä vielä uusittua omakannan kautta. Viimeksi se onnistui soittamalla terveyskeskukseen kun ei enää voinut pyytää uusintaa verkon kautta.

Saattaa olla että käyn ensiviikolla hiihtämässä jos tulee lisää lunta. Näillä lumilla ei varmaankaan tule lähdettyä. Kelit viilenee joten on hieman turhan vilpoista pyöräilläkkin ja parvekepyöräily ei oikein iske.

3 kommenttia:

  1. Terve Jari... Mitenkään erityisen kateellisena en siun taistoja vammoja ja olosuhteita vastaan lue. Ehkäpä päinvastoin, ja kiitollisin mielin heittelen näitä omia hidastuvia ja lyheneviä lenkkejäni täällä huippukeleissä enempi ja vähempi "vammasena". Ite sain tuon oman akillekseni tulehuskipukuurilla ja venytyksellä jonkunmoiseen kuntoon. Jänteen yläosassa, jänteen keskiviivan oikealla puolella jänteen alla on pientä kohoutumaa, joka viittaa johonkin ylimäääräiseen ainekeräytymään, ja se aiheuttaa jänteen liikkuessa hankausta ja kipua... Toisessa jalassa vähän samaa ongelmaa. Kenkiin ilmaantuu aina tuohon kantapään kohtaan reikä vähäisenkin käytön jälkeen. Normaalia urheiluteippiä kantapäässä käytän erityisesti kisoissa, joka ehkäsee tuota ulkopuolista hankausta. Siunkaan liikuntakilsoilla ja innolla noita vammoja ei välttää voi... Koita saaha keho kuntoon. T. Uuno

    VastaaPoista
  2. Minulle aikoinaan sanoi yksi ortopedi, kun menin vastaanotolle, että sinulla on kilsat täynnä :-)
    Sen on myös huomannut että kestää ainavain pidempää parantua vammoista. Ei korjaa elimmistö itseään enää kuin nuorella pojalla. Ei me Uuno enää tästä nuorennuta. Koetetaan vaan elää näitten vaivojen kanssa.

    VastaaPoista
  3. Heh... Niin tehhää! ilosta mieltä sinnekin, niinku se varmaan onkin siulla ilman Uunonki toivottelua ja voivottelua.

    VastaaPoista