tiistai 25. helmikuuta 2014

Ti 25.02 Hieronta

Aamulla hieman paremmalla tuntumalla kuin eilen aamulla, mutta huonommalla kuin illalla, eli perusjäykkä aamulenkki 12,7km - 5:13/km. Senverran viileä tuuli oli että kun jäin matkalla juttelemaan työkaverin kanssa, iski sormille vilu. +2°C ja tiet aika kuivia.

Iltapäivällä vain tunti aika raskaan lounaan jälkeen 12km - 4:42/km. Juoksu kulki ihan mallikkaasti aamutuntumaan verrattuna ja taisi vauhtikin olla parasta mitä tänä vuonna on ollut. Matkalla törmäsin myös Teemuun, joka tuli muutaman kilsan mukana. Mukava tavata Teemuakin muutaman välivuoden jälkeen.
Viideltä olikin sitten hieronta. Hieman tuli kiirus, mutta onneksi ehdin juuri ja juuri oikeaan aikaan Kuokkalaan Tommin käsiteltäväksi. Olihan tuo lihaksisto melkoisen jumissa. Annoin Tommille ohjeeksi että vasempaan reiteen ja lapaluiden väliin saa käyttää aikaa niin paljon kuin tarvitsee. Muita paikkoja käsitellään sitten sen verran mitä siitä puolestatoista tunnista jää aikaa. Olisi varmaan tarvinnut ainakin 2h että olisi saanut käytyä koko lihaksisto kunnolla läpi, mutta hyvä näinkin. +3°C







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti