maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ma 18.07 Ensimmäinen lomapäivä

Aamupäivä/päivä menikin kaupoissa pyörimiseen ja parin pyykkikoneellisen hoitamiseen. Tämä ramasi sen verran että oikaisin itseni pariksi tunniksi sohvalle lukemaan dekkaria :)
Iltapäivästä vetäsin lenkkarit jalkaan ja suuntasin latupohjille sekä pikku poluille. Kävin matkalla katsastamassa yhden tutun lakkapaikankin. Sen verran oli kypsiä että sai muutaman kourallisen suuhun, mutta en taida laittaa huomenaamuna kelloa soimaan lakkareissua varten. Ei niitä nyt sentään niin paljon ollut. Pongasin jopa yhden itselleni uuden polunkin! Saattaa tosin olla että olen sen joskus vuosia sitten juossut toisinpäin mutta en ole varma. Sen verran noita lähimetsiä on tullut kierrettyä että harvoin enää tulee uusia polkuja vastaan. Tehollisia juoksukilsoja 16,4km keskivauhdin ollessa hieman päälle 5min/km. Täytyy myöntää että loppuvaiheessa alkoi jo tuntuman lihaksistossakin...
Huomenaamuna onkin hieronta jo klo 8:15, joten joutunee laittamaan kellon kuitenkin soimaan.

2 kommenttia:

  1. Jaa että lomailua. Miellyttäs jo muakin, mutta töissä pitää kärvistellä elokuun alkuun saakka.

    Hyvät juoksukilsat, varsinkin poluilla ja latupohjilla vedetyiksi :) Toivottavasti hieronta tällä kertaa vetreyttää ja avaa kroppaa kipujen sijaan.

    VastaaPoista
  2. Ainakin lihaksisto oli vieläkin melkoisen jumissa. Eipä kyllä mikään ihmekkään kun tuo juoksu on melkein kokoajan aikamoista jäpitystä ja varomista.
    Eilen tuli hieman liikaa kilsoja ja se oli ehkä hieman liiankin raskas lenkki tämänhetkiseen tilaan, mutta kun siellä poluilla on niin kivaa ;-)

    Toivottavasti sinullakin alkaisi jo pikkuhiljaa juoksu kulkemaan!

    VastaaPoista