tiistai 25. toukokuuta 2010

25.05

Aamulla kutonen 4,46/km. Kulku kohtalainen. Tänään ei onneksi satanut ihan niin paljon kuin eilen. Käsineet kuitenkin olisi saanut ola kädessä. Laitoin kellon aamulla soimaan normaaliaikaan eli 5:30. Niinhän siinä sitten kävi että sammutin herätyksen ja nukahdin uudelleen. Heräsin vasta pikkasen ennen seitsemää. Toisaalta uni tuli tarpeeseen.

Iltalenkkinä kevyt 14km - 4,38/km +4x100m. Juoksin pääosin latutupohjilla ja keskivauhdissa näkyi mäkiset osuudet. Alkumatkasta(6km) kun oli suht tasaista oli keskivauhti 4,25 mutta hidastui heti kun maasto vaikeutui. Nyt kun on pitänyt säännölliseti tuota Garminia ranteessa huomaa kuinka paljon tuo juoksumaasto vaikuttaa kilsavauhteihin. Ennen sitä laski maastossa kuin maastossa keskivauhdiksi 4,40/km.

Töissä oli hieman hässäkkäpäivä. Hyvänä puolena että päivä vierähti nopeasti. Mitään kongreettista ei kuitenkaan tuntunut saavan aikaan kun juoksi palaverista toiseen. Päivä venähti taas hieman pitkäksi enkä sitten ehtinyt porailemaan uutta peilikaappia vessaan. Asetukset on kuitenkin valmiina niin että huomenna ei tarvitse kuin porailla menemään. Saa nähdä kuinka se reikä syntyy betoniseinään ilman iskuporakonetta. Sitten olen vielä kahden vaiheella että leikinkö sähkömiestä. Tuo sähköpuoli kun ei ole koskaan ollut niitä vahvimpia puoliani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti