perjantai 11. joulukuuta 2009

Pe 11.12

Eilen perinteinen torstain jyväsjärven kiero. Hölkkääjät pisti lenkillä minua 6-0. Lutakossa olin saamassa pari hölkkääjää kiinni kun lisäsivät reilusti vauhtiai. Noh, eipä ne kauan jaksaneet pitää sitä vauhtia. Moottoritien varressa yks hölkkääjä meni heittämällä ohi. Vauhti oli varmaan puolisen minuuttia kovempaa kuin minulla. Tämmöstä tapahtuu harvoin mutta pitänee alkaa tottumaan tähän ;) Vähän ennen Viherlandiaa tuli vastaan Juha P. Juha juoksi parisen kilsaa minun mukana ja vauhti nousi heti ainakin 15s/km. Juhalla oli VL päivä joten hän kääntyi sitten omille teilleen valmistautumaan EM-maastoihin. Olimme vetäneet minun ohittaneen "hölkkääjän" kiinni jolta oli veto jo loppunut. Mies paljastui suunnistajaksi joka veti hieman vauhdikkaampaa minut ohittaessaan. Juoksin hänen kanssaan Kuokkalaan mistä hän puikkasi sivuun. Keljonkeskuksen kohdalle asti keskivauhti oli 4.34 mistä sitten alkoi ylämäet. Mäet ja väsymys aiheutti sen että lenkin keskivauhti tippui 4.41:een.
Sen kunniaksi että väsymys alkaa kumuloitumaan tulin tänä aamuna pyörällä töihin ja juoksin sen päälle 9km tuomion rannassa. Kotoa lähtiessä kyllä ajattelin että pidän juoksusta lepopäivän, mutta sain kuitenkin itseäni niskasta kiinni ;) Sama homma oli eillen illalla lenkille lähtiessä. Lenkkivaatteita päälle kiskoessa alkoi laiskottamaan aivan vietävästi ja piti oikein käskeä itseä Jyväsjärven kiertoon.
Päivällä ruokiksella pitää käydä pyörällä hakemassa passi ja uusittu ajokortti. Töiden jälkeen pitää taasen polkaista palokkan terraan katsastamaan laminaatteja. Joten pyöräilyä tulee sen verran ettei toista juoksulenkkiä tartte enää tehdä.
 

9 kommenttia:

  1. Ootko muuttanut nimesi, jotta ensi kesänä nähdään uusi tulokas palkintopallilla......

    VastaaPoista
  2. Päivällä ruokiksella pitää käydä pyörällä hakemassa passi ja uusittu ajokortti......

    VastaaPoista
  3. No nyt melkein ymmärsin ;)

    Totuus vaan on että passi on mennyt vanhaksi ja vanha ajokortti on 17-v pojan kuvvalla ja repaleinen ;)Eipä tuo ulkonäkö tosin ole paljoa muuttunut ;)

    VastaaPoista
  4. Aivan, maratoonarilla ei kilometrit näy muuta kuin harjoituspäiväkirjassa;)

    VastaaPoista
  5. No tuliko se markkaneljäkymmentä täyteen?

    VastaaPoista
  6. No ei. Pukasi taudin päälle. Tahti oli kuitenkin tavoitteessa. En koomentoi blogia kun en treenaa...

    VastaaPoista
  7. Blogikirjoitusten määrä korreloi treenin määrään. Sen takia mä en pysty edes bloggaamaan :´( Yritetään ajatella positiivisesti: nyt et onnistu vetämään itteäs yli ennen reissua!

    VastaaPoista
  8. Hyvä että passiasiat on kunnossa.

    VastaaPoista