maanantai 7. joulukuuta 2009

Ma 07.12

Perjantaina en ehtinyt juosta kuin rielu kolme kilsaa kun piti hakea tytöt jälkkäristä ja hoidosta. Olisi pitänyt lähteä aikasemmin töistä…
Lauantain lenkkikin jäi väliin. Lapset oli aamupäivän ja päivällä piti käydä ostamassa mm. lisää maalia. Iltapäivällä pääsin sitten teippailemaan listan reunoja. Pääsin juuri maalauksen alkuun kun systeri perheineen tuli kylään. Maalaus meni sitten niin myöhäiseksi ettei ollut enää motivaatiota lähteä lenkille.
Sunnuntaina aamupäivästä Matin kanssa pitkälle. Eräs nimeltämainitsematon maratonin hopeamitalisti sekoili tapaamispaikan suhteen ;( Odottelimme Roililla muutaman minuutin ja lähdimme Kimmoa vastaan. Kimmo tulikin pian vastaan ja kiertelimme Rautpohjan ja Viitaniemen kautta Kuokkalaan saattamaan Kimmo kotiin. Juoksua tuli 24km joista viimeinen nelja kilsaa oli liikaa. Väsy iski ja takareidet alkoivat jäpittämään. Kiitos varmaankin kuuluu keittiöjakkaralla kiipeilylle. Loppupäivä menikin TV:tä katsellessa. Ajoissa nukkumaan ja nukuin ruhtinaalliset 9h.
Tänä aamuna nihkeä 5km.
 

2 kommenttia:

  1. Onneksi Miika näki naapurin miehen heti lenkin alkuvaiheessa. Yhdessä juostiin lähes 2 tuntia. Alballa ihmeteltiin klo 10.30, kun ei muita näkynyt ...

    VastaaPoista
  2. Jos tapaaminen sovittu Roilille 10.30 niin mitä sitä Alballa ihmettelemään? Juoksin Alban ohi about 10.22-25... eipä muita näkyny.

    VastaaPoista