keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Ke 02.11 Pikkupakkasta

Eilen iltalenkin alussa jalat tuntui jo hieman paremmalta, joten juoksin pikkasen normaalia kovenpaa tuloksena 10km 4.17/km vaudilla. Pimeässä vauhti tuntuu kovemmalle kuin mitä mittari näyttää. Ihan hyvä lenkki kuitenkin tälle kunnolle. Hengitys tosin ahdisti mutta pystyn juoksemaan ilmat mainittavia kipuja.
Tänä aamuna tulin pyörällä töihin ja lähdin vasta sitten juoksulenkille. Pyöräillessä tuli hieman kylmä vaikka yritin laittaa kompromissi vaatetuksen päälle ajatellen pyöräilyä ja juoksua. Juoksin hienossa kuutamossa tuomiojärven rantaa edes takas. Välillä oli pätkiä ilman katuvaloja mutta kuutamossa näki yllättävän hyvin juosta. Nihkeää väsynyttä juoksua 7,35km.
Eilinen ilta menikin kokonaisuudessaan maalaushommissa. Olen itseeni tyytyväinen että sain jo toisen makkarin maalattua vaikka tuossa maalaamisessa menee valtavasti aikaa valmisteluun ja lopettamiseen. Vielä pitää ostaa sitä törkeän kallista(50,50/rulla) maalattavaa tapettia yksi rulla jotta saa viimeisenkin makkarin tapetoitua.
Tämä viikko jää kilometreiltään hieman torsoksi kun pitää keskittyä aktiivisesti tuohon remontti hommaan. Tänään iltapäivällä pitää lähteä jo ajoissa töistä jotta pääsee pankkiin hakemaan lisää lainaa remontin loppuuviemiseksi. Visan luottorajat on jo käytetty ja muutoinkin on laskuja rästissä. Tässä kuussa on pakko saada maksettua visalaskut jotta pystyy vinguttamaan sitä taas tammikuun leirillä ;)
 

2 kommenttia:

  1. Sun pitäisi saada ilman muuta itsenäisyyspäivänä joku lamantorjuntamitali. Kun vain kaikki laittaisi rahaa liikkumaan samalla tavalla niin ei olisi taantumaa;)
    Milloinkas on tuparit?????

    VastaaPoista
  2. Joo raha on kyllä liikkunut muttei ole jäänyt käteen ;)
    Tupareita on turha odotella ennen helmikuuta.

    VastaaPoista