tiistai 12. helmikuuta 2008

Ti 12.02 5x1000

Tämä homma taitaa mennä enemmän laiskottelun ja huonojen elämäntapojen puolelle. Koetetaan nyt vielä kuitenkin nousta täältä... Viime viikolle hikiset 119km. Eli ei paljoa paskaakaan. Su-ma sain selkäni niin jumiin ettei töissäistumisestakaan meinannut tulla mitään. Oliko se sitten loskan syytä, tiedä en. Eli tästä voi päätellä ettei maanantaille tullut paljoakaan juoksua ;( Tänään aamulla kutonen ja ruokiksella sain raahattuna itseni hallille 11km:4+5x1000m/2min+2km. Itse tehollisten vetojen keskiarvosyke oli 172 kun se toissa viikolla oli 168. Ajat oli suurinpiirtein samoja. Eli kehitystä ei voida sanoa tapahtuneen. Iltapäivällä TV Kevyt 11km.
Sain varattua Hampurista hostellinkin. Oli yllättävän nihkeä homma. Joko ei ollut kaikille kolmelle päivälle tilaa tai sitten ei ollut kolmelle hengelle huonetta. Sijainnin halusin suht likelle rauratieasemaa jotta mennen/tullen hotelliin/hotellista siirtyminen olisi sujuvaa. Sitten rautatieasemankin on suht likellä messuhallia. Sopivan hölkkämatkan päässä. Eli matkajärjestelyt pitäisi olla pulkassa ja eilen tuli vielä osanoton varmistuskin postissa. Nyt tarvitaan saada enää mies kuntoon.
Google Earthista sai aika vinkeää kuvaa Hampurista kun laittoi kolmiulotteisen näkymän päälle. Näköalatornikin näyti yllättävän korkea.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se Jarppa siitä taas lähtee sujumaan! Hampuria ajatellen laadullisesti tärkeimmät viikot ovat kuitenkin vielä edessäpäin.

    Jaa, olikos siellä näköalatornikin... ei tullu vissiin 2v sitten seurailtua tarpeeks ympärille. No Frankfurtin näköalatorni on käyty kuitenkin porukalla tsekkaamassa ;) t:Jaska

    VastaaPoista
  2. Taisi lähtöpaikka olla liian likellä sitä tornia ;) Mitäpä sitä ylöspäin katselemaan. Voi vaikka lokki paskoa silmään ;)

    Ei tässä oikein positiiviset mielialat ole ;( Keli on paska ja juoksu ei kule ja harvoin enää tekee mieli lenkillekkään. Onneksi on nämä pakolliset työmatkat...

    VastaaPoista