perjantai 15. helmikuuta 2008

Pe 15.02 TiliTuliTiliMeni-Juoksu kulki(vähän)

Jos eilinen lenkki oli taas mitä oli niin aamulla oli ihan ok tuntuma. Olen tällä viikolla nukkunut hieman pidempää kuin normaalisti ja tehnyt ns. normaalia työpäivää. Törmäsin siis Matsoniin aamulenkillä ja saattelin hänet likelle työpaikkaa. Lenkiksi tuli 12km VALOISASSA kelissä juostuna. Ruokatunnilla kun ei halliin pääsyt niin vastaavana harjoituksena oli Arin kanssa syöty RASVAINEN Hurtin pizza ohra pitelöllä, nam. Iltapäivällä kun hokasin että en saa sakemanneille lähehetettyä sovittua materiallia koska se ei enää ehdi kuriilille, soittelin Matsonille ja sovin olevani hänen työpaikkansa edessä ennen neljää. Mutkien kautta justuna(apteekki), löysin kauan kaivattua oluthiivatablettia. Joskun sata vuotta sitten hieroja Neittanmäki kertoi että sillä saa pidettyä lihakset "rennossa" kunnossa. Iltalenkille noin 15 km. Sekoilin kyllä kellon kanssa niin paljon että aikoihin ei ollut enää uskomista mutta reitti oli miltei sama kuin keskiviikona joten se on nyt 15km(parempi laskea aina alakanttiin, niin ei tule valehdeltua itselleen, muista ei niin väliä).
Markon kommentti seuran vieraskirjaan oli niin mahtava etten voinut, enkä viitsinyt kommentoida siihen kuin hymiöllä. Tumppi on näköjään aivan jäässä...Skylarkkikin on varmaan kaivanut itsensä niin syviin lähtökuoppiin ettei jaksa kommentoida...

3 kommenttia:

  1. No anteeksi kun kesti, on menny aika sen miettimiseen kuinka pilaisin ens viikon kevyen ettei vaan ehtis palautua. Ideoita ;)

    VastaaPoista
  2. Tulin käymään täällä Parkanossa viikonloppuna, joten su pitkälenkki toteutuu täällä.
    Ei mitään väliä, vaikka häviäisinkin loppukirissä: olenhan maratoonari ja b-maajoukkueen mies :(

    VastaaPoista
  3. Joo koitan tulla Alballe huomenna klo 10.30.
    - V

    VastaaPoista