tiistai 8. toukokuuta 2007

Ti 8.5 Kotalammella

Aamu ei paljoa(7) luvannut eikä illan alkuveryttelykään. Rohkeasti vaan kuitenkin baanalle. 5x1160m Kotalammella. Ensimmäinen ilman vauhtituntumaa, mutta kuitenkin ihan ok 4,05. Seuraavat neljä joka veto hieman kiihtyen kahden minuutin palautuksella. Viimeinen 3,53. Vetojen keskiarvo 3,58. Viime syksynä pari viikkoa ennen Juotsenoa samanlaisen harjoituksen keskiarvo pari sekkaa kovempaa. Joten siihen nähden ihan ok harjoitus pari kuukautta juosseelta mieheltä ;)
Loppuveryttelyssä törmäsin Matsoniin joka kyseli Imatralle lähdöstä. Jos olisi kysynyt tuntia aikaisemmin en olisi ollut lähdössä, mutta kai sitä nyt sitten pitää lähteä. Vaikka sitten veteraanikisoihin. Yleisen pitkälle matkalle tuntuu hieman arveluttavalta lähteä vielä tällä kunnolla. Sen tietää että lähtisin kuitenkin alun lujaa ja sitten raahauduttaisiin loppu viimeisten joukossa. Veteraanien kutosta ei varmaankaan kehtaa keskeyttää vaikka kuinka sippaisikin. Katselin osanottajaluetteloa ja mielestäni minulta on jo kova suoritus päästä kuuden joukkoon. Eipä sitä koskaan tiedä milloin se orgasmijuoksu tulee ;)
Tuo ilmottautuminen menee vaan turman hankalaksi kun yksi tumppi on kadoksissa. Saisimme seuralta pitkälle kohtalaisen joukkueen kunhan se kadonnut lammas vaan löytyisi. Harmi jos pitää uhrata pari kovakuntoista kaveria veteraani sarjoihin sen takia. Kiire vaan tulee niittenkin ilmottautumisien kanssa.
Pari linkkiä: http://www.sisis.net/verkkolehti/?pg=&uu=6041 (hieman aiheeseenkin liittyen)
http://www.sisis.net/verkkolehti/?pg=juttua&act=uutinen&id=5982

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti