sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Pyörällä Pettuveelle ja takas

Irrotin aamupäivästä cyklon pyörävastuksesta ja tein perushuollon. Päivä menikin sitten SM-maastojen tilannaseurannassa. Hyvin tuli väliaikoja ja youtubesta sai ääntäkin paikanpäältä. Kamerakulma oli kyllä hieman väärin valittu.
Menomatka sivuvastaiseen. Jyväsjärven mittausasema antoi aika koviakin tuulia, mutta lentokentän tilastojen mukaan 2...5m/s ja puuskissa aikapaljon enemmän. Kyllä ne puuskat huomasikin. Lenkin ajankohtana oli yksi syy se että tuuli saattaisi takasintullessa kääntyä myötäiseksi. Näin se varmaan tekikin ja näkyyhän se vauhdeissakin. Niinja toinen syy oli että oletin rekkoja olevan vähemmän liikenteessä sunnuntai loppuiltapäivästä. No, muutama rekka aiheutti melkoisen pölypilven. Vaati oikein kunnon rankkasateen jotta tien keskellä olovat poikittaiset urat puhdistuisi. Viikolla ei varmaankaan viitsi lähteä tuonne keuruuntielle.
Hieman ennen Petäjävettä alkoi sattumaan etureisiin ja kipu paheni kokoajan loppua kohden. Onneksi ajoi sopivasti ohi "kääntöpaikan" ettei tarvinnut enää runtata viimeisiin ylämäkiin vaan sai sattaa mittarin kun 60km tuli täyteen.
Otin heti lenkin jälkeen suosiolla kuus`satasen buranan ja nyt alkaa jo helpottaa.

Takapuoli kesti paremmin kuin odotin. välillä oli tietenkin mukava nousta tangolle ;-)

Hitsi kun olis varaa ostaa kunnon nappikuulokkeet. Bosen sankakuulokkeita ei oikein viitsi ottaa pyörälenkille kun mielellään kuuleekin mitä ympärillä tapahtuu, ihan oman turvallisuuden takia.
Kokeilin yksiä parhaiten istuvia ja ihan laadukkaita nappikuulokkeita ennen lenkkiä ja ne tuntuivat toimivan ihan ok. Lenkillä kuitenkin vasen lakkasi kuulumasta ja soitin sovelluksen soittolistaa ei oikein tahtonut kuulla. Piti ottaa spotify käyttöön ja sieltä sama soittolista. Nähtävästi en ollut tallettanut soittolistaa kovimmilla volyymeilla. Suosittelen pyörälenkille spotifyn soittolistaa "isoimmat rock-classikot" niille jotka tykkää välillä kuunnella vähän vanhempia classikoita ja osittain raskastakin rokkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti