maanantai 14. toukokuuta 2018

Juoksua 6,3km

+25°C
Odotin paljon huonompaa ja väsyneempää menoa. Voipi olla että lihaksistossa on vielä lämpö päällä ja huomenna se totuus iskee..
Jätin lenkin hieman myöhemmäksi jotta aurinko ehtii edes hieman laskea ja pääsisi juoksemaan enemmän varjossa. Ihan siedettävä keli...varjossa.
Meinasin oikein laittaa sykevyönkin rintaan piiiitkääästä aikaa. Taisipa olla lähettimistä paristot loppu, sekä vanhasta että uudesta.

Hioin aamusta yhden pöytäpinnoista uudelleen. Olihan se petsilakka ehtinyt imeytyä aika syvälle. Aluksi kuvittelin että hion vain tarvittavat kohdat ja häivytän silleen sopivasti uudelleen laakatun pinnan. Tajusin kuitenkin että se voipi olla vaikeaa, joten hioin koko pinnan.
Nyt on kaikki tasopinnat lakattu kahteen kertaan vaikka alkuperäinen ajatus oli jättää yhteen kertaan eli hieman vaaleammaksi.
Nyt sitten alkoi hieman häiritsemään toinen iso pinta. Siihenkin on jäänyt hieman vanhaa lakkaa, eli petsilakka ei imeydy pintaan. Alunperin se ei häirinnyt, mutta nyt kun sai toisen puolen hyväksi... Saapi nähdä alanko huomenna jurnuttamaan sitä puhtaaksi. Siinä tosin on nyt kaksi kerrosta petsilakkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti