torstai 10. toukokuuta 2018

MTB 29km

+20°C
Hieman taas pähkäilin juoksun ja pyöräilyn välillä. Täytyy vaan malttaa tuon juoksentelun kanssa ja antaa jalkojen tottua siihen pikkuhiljaa.
Vielä ei tuolla metsässä ole liian lämmin maastopyöräilyyn kun maa on kuitenkin vielä kylmä. Olipa siellä paikoin luntakin.
Nyt menin sellaisissa maastoissa joissa en osin ole ollut koskaan. Suunnittelin reitin garmin reittiohjelmalla ja latasin sen mittariin.  Jonkun kerran ajoin harhaan mutta mittari kyllä nopeasti ilmoitti että olet poissa reitiltä.
Latasin jo reitin mittariin ennenkuin hokasin että yksi osuus oli sellainen että siellä varmaan olisi ollut tosi kosteaa ja vetistä. Pikkasen muutin reittiä että pääsin kiertämään sen. Googlen eikä openstreep map ei tunnistanut siihen reittiä, mutta varmistin jkl:n karttasivuilta että siitä menee polku. Menihän siitä sitten mutta jouduin taluttamaan pahimpien paikkojen yli.
Alkumatkasta tuli heti ihan riittävästi nuosua ja jossain vaiheessa tuli mieleen että lyhennän/muutan reittiä helpommaksi, mutta kun lihaksisto lämpeni, niin ajatus meni ohi.
Huomenna sitten jalkalenkki.
Nousua 410m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti